Byt, 2+kk

Byt s vysokými stropy, dobře řešenou dispozicí a parkovacím stáním v renovovaném bytovém domě s výtahem a podzemní garáží. Historická budova stojí v boční jednosměrné ulici na pomezí Vinohrad a Nového Města, jen pár minut chůze od Václavského náměstí a náměstí Míru. 

Dispozici bytu ve 2. NP tvoří obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, 1 ložnice (oddělená od obývacího pokoje posuvnou stěnou z mléčného skla), dále přilehlá koupelna (s vanou a WC), samostatná toaleta a vstupní hala s pracovním koutem.

Na podlahách jsou parkety, okna jsou dřevěná špaletová se žaluziemi. Kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, bezpečí zajišťuje též videotelefon. Kupní cena zahrnuje garážové stání a sklep

Výborná poloha na Vinohradech, v krátké docházkové vzdálenosti od stanic metra Muzeum a I. P. Pavlova či několika tramvajových zastávek. V okolí je nepřeberné množství restaurací, kaváren a klubů, ale také divadla nebo Národní muzeum. Oblast zpříjemňují upravené zelené plochy v Čelakovského a Riegrových sadech.  

Podlahová plocha 54,8 m2, sklep 1,81 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38940
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    55 m²
  • Parkování
    Parkovací stání v garáži
  • Sklep
    2 m²
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.