Byt, 3+1

Světlý zrekonstruovaný mezonetový byt s klimatizací a terasou s výhledem do širokého okolí se nachází ve 3. patře bytového domu kolaudovaného v r. 2003 umístěného v klidné lokalitě u kampusu ČZU v Praze 6 – Suchdole. Skvěle dostupné místo kombinuje výhody plynoucí z dosahu metropole, letiště i krásné přírody.

Vstupní úroveň bytu nabízí obývací pokoj, prostornou kuchyni se vstupem na terasu, ložnici, předsíň, komoru s toaletou a šatnu s úložným prostorem. V podkroví je galerie (využívaná jako velká ložnice), vybavená šatna a koupelna (velká vana, sprchový kout) s výhledem až na Pražský hrad a Petřín.

Dřevěná dubová podlaha
, dlažba, okna plastová a dřevěná, dveře bezfalcové, vstupní bezpečnostní dveře, vestavěné skříně a úložné prostory, samostatný plynový kotel, klimatizace na dálkové WIFI ovládání (s možností výběru funkce chlazení nebo vytápění), satelitní příjem. Kuchyňská linka obsahuje vestavné spotřebiče, varná deska je plynová. Součástí kupní ceny je samostatná garáž s úložným prostorem a možnost parkování dalšího auta na uzavřeném pozemku, sklep. K domu s rodinnou atmosférou náleží pěkně upravená uzavřená zahrada s
dětským hřištěm ve vnitrobloku.

Dům bez výtahu stojí kousek od autobusové zastávky, odkud jezdí časté a rychlé spoje ke stanici metra Dejvická, v budoucnu by zde měla být zavedena i tramvajová linka. V bezprostřední blízkosti se nachází prodejna potravin nebo oblíbená restaurace s velkou zahrádkou, blízko se pořádají pravidelné farmářské trhy. V docházkové vzdálenosti jsou zdravotní středisko, obchody, pošta, lékárna, knihovna, dětská hřiště, plavecký bazén a další sportoviště. Okolí nabízí možnost pěších i cyklistických výletů v několika přírodních památkách a rezervacích, například Roztockém háji, nebo údolí Únětického potoka, Šáreckém údolí nebo Houslích.

Interiér 116,72 m2 (dle PV 103,68 m2), balkon 10,35 m2, sklep 2,56 m2, samostatná garáž 15,36 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38858
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    117 m²
  • Terasa
    10 m²
  • Celková plocha
    127 m²
  • Parkování
    Samostatná garáž
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.