Byt, 4+kk

Moderní, plně vybavený rohový rodinný byt s velkým balkonem a 2 místy v podzemní garáži je umístěn ve 3. podlaží domu v holešovickém multifunkčním areálu vytvořeném renomovaným studiem CMC architects z prostor prvního pražského měšťanského pivovaru založeného v roce 1895.

Velký obývací pokoj s jídelnou a otevřenou kuchyní má přístup na jižně orientovaný balkon s výhledem do zahrady, na který lze vstoupit i z hlavní ložnice s en-suite koupelnou (se sprchovým koutem a WC). Dále jsou zde 2 pokoje, koupelna (s vanou a 2 umyvadly), samostatná toaleta a vstupní hala.

K vysokému standardu patří dřevěné podlahy, dřevěná eurookna, elektricky ovládané zastínění balkonu, předokenní žaluzie v pokojích orientovaných do ulice a římské rolety u oken do zahrady, radiátory s možností ovládání přes aplikaci, datové rozvody pro internet a připojení bezpečnostních kamer, kompletně vybavená kuchyně se spotřebiči Whirlpool, zabezpečovací systém Jablotron (včetně sklepa), čipový přístup do budovy a veškerých společných prostor. Vytápění je dálkové. Kupní cena zahrnuje interiérové vybavení, sklep a 2 garážová stání přístupná výtahem. Obyvatelé mohou využívat prostornou kočárkárnu s držáky na jízdní kola, místnost s pingpongovým stolem, privátní zahradu i dětské hřiště.

Oblíbená rezidenční lokalita s veškerou infrastrukturou leží v širším centru metropole u Holešovického přístavu. Hned u domu jsou 2 mateřské školy, ZŠ i gymnázium jsou vzdálené do 5 minut chůze. Blízko je do obchodů, restaurací i kaváren nebo do Holešovické tržnice, navštěvovat lze nedalekou komunitní zahradu. Perfektní dostupnost zajišťuje několik tramvajových linek, stanice metra (Nádraží Holešovice, Vltavská nebo Palmovka) jsou vzdáleny jen pár minut jízdy.

Interiér 105,4 m2, balkon 13,3 m2, sklep 5,1 m2.

Kromě běžný prohlídek nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes Whatsapp, FaceTime, Messenger, Skype aj.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38846
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    105 m²
  • Balkón
    13 m²
  • Celková plocha
    119 m²
  • Parkování
    2 garážová stání v podzemních garážích
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.