Byt, 3+kk

Moderní klimatizovaný byt se dvěma balkony a výhledem na řeku či zelené stráně zoologické i botanické zahrady se nachází v 6. podlaží rezidenčního komplexu zasazeného do oblíbené lokality Prahy 6 - Dejvice zvané Podbaba. Místo nabízí perfektní dostupnost MHD, sportovní vyžití i veškeré další služby a množství zeleně. K dispozici od 03/2022.

Přehlednou dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou a severovýchodním balkonem, 2 ložnice se vstupem na velký východně orientovaný balkon, dále 2 koupelny (1 se sprchovým koutem a toaletou, 1 s vanou a toaletou) a předsíň.

Dům byl dokončen v r. 2009 a byt prošel rekonstrukcí v r. 2016. K vybavení patří dřevěná eurookna s dvojskly, vinylové podlahy v dekoru dub, bezpečnostní vstupní dveře, interiérové dveře Sapeli, celoskleněné posuvné dveře do obývacího pokoje, klimatizace Samsung, kuchyně Hanák se spotřebiči Bosch a lednicí Samsung, sanitární zařízení Laufen, krb na biolíh nebo vestavěné skříně v předsíni a ložnicích. Vytápění zajišťuje centrální kotelna. K jednotce přísluší sklep a garážové stání.

Bytový komplex vznikl na místě bývalé sladovny, která začala fungovat v r. 1873 a svého času byla největší v Evropě. Areál je perfektně dostupný, pár minut chůze je vzdálena tramvajová, autobusová i železniční zastávka. Přímo u komplexu funguje supermarket, drogerie a další obchody, v docházkové vzdálenosti nebo rychlém dojezdu jsou školky, státní základní škola i Scio škola, dům dětí a mládeže, sportovní centrum, tenisová hala, atletický stadion Juliska nebo Dejvické divadlo. Okolí nabízí také široké možnosti procházek i cyklovýletů, přímo nad areálem se rozkládá unikátní funkcionalistická vilová čtvrť Baba a stejnojmenná přírodní památka i zřícenina s krásným výhledem na Prahu, krátká je cesta pěšky či na kole do Šárky i do Stromovky. Nedalekým přívozem se lze dostat na druhou stranu Vltavy na cyklostezku a k zoologické zahradě.

Interiér 88,82 m2, balkony 19,82 m2 a 3,65 m2, sklep 4,89 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38698
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 604 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    86 m²
  • Balkón
    23 m²
  • Celková plocha
    90 m²
  • Parkování
    jedno garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.