Byt, 5+1

Rodinný byt s balkonem nabízí přímý nerušený výhled na kostel Nejsvětějšího Srdce Páně. Bytová jednotka s velkými místnostmi, vysokými stropy a zachovanými původními umělecko-řemeslnými prvky je umístěna ve 3. podlaží klasického nárožního domu stojícího na velmi atraktivním místě Vinohrad, na rohu Mánesovy ulice a náměstí Jiřího z Poděbrad. Součástí prodeje je také podíl na nebytových prostorách v přízemí domu. Družstevní vlastnictví, možný převod do osobního.

Rohový byt je aktuálně rozdělen na dvě jednotky 1+1 a 4+1. Dispozici lze variabilně upravit. Obývací prostor disponuje východně orientovaným balkonem s výhledem na ikonickou stavbu Josipa Plečnika, dále 2 ložnicemi (severní a východní), samostatnou kuchyní, 2 koupelnami, toaletou, technickou místností, halou a chodbou. V jedné z ložnic byla vybudována spací patra.

Byt je po rekonstrukci rozvodů plynu i elektřiny a opravě stropů a zdí, nová špaletová okna. Dveře jsou původní včetně zdobných skel a klik, na podlahách jsou repasované parkety. Interiér zdobí funkční původní kachlová a nová krbová kamna, vytápění zajišťuje plynový kotel. Kuchyně je vybavena spotřebiči Siemens. K jednotce náleží dva sklepy (celkem 23,4 m2). Dům je pěkně udržovaný, nyní probíhá výměna výtahu a úprava společných prostor.

Perfektní lokalita přímo na náměstí Jiřího z Poděbrad obklopeném kavárnami, pekařstvími a bistry. Téměř u domu se nachází mateřská a základní škola, v pěším dosahu jsou obchody, pošta, lékárna a další služby. Na náměstí se konají oblíbené farmářské trhy. Stanice metra a zastávka tramvaje jsou téměř u domu, cesta do centra trvá okolo 5 minut. Místo ještě zpříjemňuje blízkost parků, kousek je do Riegrových či Mahlerových sadů i sadů Svatopluka Čecha.

Interiér 191,4 m2, balkon 1,6 m2, sklepy 23,4 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38261
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    191 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    193 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.