Byt, 2+kk

Designově vybavený klimatizovaný byt s balkonem a krásným výhledem na Vltavu i okolní zeleň je umístěn v 9. podlaží moderního rezidenčního komplexu Marina Island s 24/7 recepcí, ostrahou, kamerovým systémem, posilovnou, myčkou aut a podzemním parkováním, kde je k bytu vyhrazeno 1 místo. Příjemné místo u řeky na holešovickém poloostrově, v rozvíjející se části na pomezí Prahy 7 a 8 poskytující rychlé dopravní spojení s centrem a plnou občanskou vybavenost v blízkém dosahu. 

Účelnou dispozici tvoří obývací pokoj s otevřenou kuchyní a jídelním koutem, 1 ložnice, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a předsíň. Z obou pokojů vede francouzské okno na balkon orientovaný na východ k řece

Projekt byl dokončen v r. 2018. Interiér v minimalistickém stylu byl ve spolupráci s designérem vybaven vestavným nábytkem poskytujícím množství úložného prostoru. Byt je nabízen včetně veškerého vybavení, které je zobrazeno na fotografiích. Na stěnách je betonová stěrka, ve stropních podhledech zabudovaná klimatizace, oboje balkonové dveře mají sítě proti hmyzu. Obývací pokoj a předsíň jsou vybaveny chytrým osvětlením Philips Hue. Kupní cena zahrnuje 1 garážové stání a sklep

Výhodná poloha se vším potřebným na dosah ruky. V pěším dosahu jsou restaurace, kavárny, bistra, supermarket nebo lékárna, za pár minut lze tramvají dojet ke stanicím metra Palmovka, Nádraží Holešovice a Vltavská. V okolí se nabízejí široké možnosti sportovního vyžití: na golfovém odpališti, tenisových kurtech, běžecké dráze nebo bezpečné cyklostezce podél Vltavy. 

Podlahová plocha 58,6 m2, balkon 5 m2, sklep 5,5 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34774
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 861 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    59 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    64 m²
  • Parkování
    Garážové parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.