Byt, 1+kk

Byt s jedinečnou atmosférou a nerušeným výhledem na Pražský hrad je součástí renesančního domu stojícího přímo naproti nejvýznamnější pražské barokní stavbě, kostelu sv. Mikuláše na Malostranském náměstí.

Byt leží ve 2. podlaží, dispozičně je rozdělen na 40metrový obývací pokoj s kuchyní a ložnicí, jídelnu, předsíň a koupelnu s toaletou.

Renesanční dům byl postaven v 15. století na gotických základech, dnešní podobu získal na přelomu 18. a 19. stol. Poslední rekonstrukcí prošel v letech 2005 a 2014. Byt byl kompletně zrekonstruován v r. 2004. Součástí vybavení jsou parkety, repasovaná dřevěná okna a dveře, krb na dřevo, originální freska ze 16. století, štukové omítky a kuchyňská linka. Vytápění plynové.

Atraktivní lokalitu podhradí Pražského hradu charakterizuje množství významných paláců, pečlivě upravené šlechtické a klášterní zahrady, křivolaké uličky i ikona Prahy Karlův most. Budova stojí v blízkosti Poslanecké sněmovny a Senátu. V domě funguje komorní divadlo a kavárna. Pro běžný život je výhodou snadná dopravní dostupnost tramvají i metrem a dosah služeb (pošty, potravin, restaurací, kaváren i škol od mateřské po gymnázium). Procházkou lze dojít na Kampu nebo k lanovce na Petřín.

Interiér 68 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34522
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    68 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.