Penthouse 5 + kk s bazénem

Vzdušný, světlý a špičkově vybavený penthouse se soukromým bazénem, více než 300 m2 obytné plochy a téměř 200 m2 teras se rozkládá v 9. a 10. podlaží nedávno dokončeného projektu Marina Island v Praze 7 – Holešovicích, v místě s kompletní infrastrukturou a snadným dosahem centra.

Interiéru dominuje velkoryse pojatý obytný prostor s dvojnásobnou výškou stropu a prosklenou stěnou směrem k řece. Na tuto téměř nekonečnou plochu s otevřenou kuchyní a jídelnou s balkonem navazuje velká terasa s vyhřívaným bazénem. Dále jsou na tomto podlaží 3 ložnice s výstupem na balkon, 2 koupelny, vstupní hala, 2 šatny a 3 komory. O úroveň výše se nachází apartmá s ložnicí, en-suite koupelnou a walk-in šatnou, galerií, samostatnou toaletou a terasou, vhodnou například pro umístění vířivky či sauny.

Součástí vybavení je klimatizace ve všech místnostech, třívrstvé podlahy z běleného dubu, kuchyně a vestavný nábytek značky Hanák, kuchyňské spotřebiče Miele a Siemens, nábytek z obchodu KARE Design, interiérové dveře s magnetickými zámky či bezpečnostní vstupní dveře. Bazén je vyhřívaný tepelným čerpadlem, zdrojem tepla pro podlahové vytápění interiéru je centrální kotelna. Kupní cena zahrnuje 2 uzavíratelné garáže, 2 garážová stání a sklep. Ke službám rezidence patří recepce a privátní fitness.

Moderní bytový komplex z jedné strany ohraničuje pomalu plynoucí řeka, z druhé strany navazuje živoucí město se všemi vymoženostmi. Centrum metropole je vzdáleno jen pár minut jízdy autem či MHD, jejíž zastávky jsou v pohodlném dosahu. V docházkové vzdálenosti jsou školy, obchody, restaurace, bistra, kavárny, golfové hřiště nebo tenisové kurty. Příznivci aktivního odpočinku ocení také blízkost cyklostezky, která vede mimo automobilový provoz až na severozápadní okraj Prahy a dále do přírodního parku Dolní Povltaví.

Interiér 336,7 m2, terasy celkem 186,2 m2, sklep 12 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33906
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    22 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    336 m²
  • Terasa
    158 m²
  • Balkón
    29 m²
  • Celková plocha
    523 m²
  • Parkování
    2 uzavíratelné garáže a 2 parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.