Byt, 3+kk

Novostavba světlého klimatizovaného bytu s velkými terasami a 2 parkovacími místy je umístěna ve 4., posledním podlaží moderního domu, který je součástí obytného souboru Rezidence Waltrovka se širokou nabídkou služeb. Rychle rozvíjející se lokalita leží přímo u stanice metra.

Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na severozápadně orientovanou, téměř 60metrovou terasu, dále ložnice s východní terasou, 2. ložnice, koupelna, samostatná toaleta, komora a prostorná předsíň.

Standard developerem nazvaný Premium zahrnuje dřevěné dvouvrstvé podlahy, velkoformátovou dlažbu a obklady, dýhované interiérové dveře, sanitární zařízení značek Villeroy & Boch, Kaldewei, Hüppe a Hansgrohe, klimatizaci ve všech místnostech, vstupní bezpečnostní dveře tř. III a domovní videotelefon. V ceně jsou již započtena 2 garážová stání a sklep. Obyvatelé mohou využívat soukromou společnou zahradu a kočárkárnu. Vstup do domu je na čip.

Součástí komplexu je supermarket, drogerie, kavárny, restaurace, čistírna, zdravotnická zařízení, lékárna, pošta a rozlehlý park s dětským hřištěm. V rychlém dosahu jsou mateřské, základní školy (včetně waldorfské nebo Deutsche Schule), střední školy i Fakulta sociálních věd UK. Cesta do centra trvá díky blízké stanici metra pouhých 10 minut. Pár minut chůze je vzdálena autobusová nebo vlaková zastávka. Lokalita nabízí též skvělé možnosti pro sport i relaxaci, například v nedalekém parku Vidoule nebo Prokopském údolí. V rychlém dojezdu je také golfový klub.

Užitná plocha 95,7 m2, terasy 81,9 m2 (58,7 m2 a 23,2 m2).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33269
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    96 m²
  • Terasa
    82 m²
  • Celková plocha
    178 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.