Byt, 3+1

Prostorný klimatizovaný byt se 2 balkóny, vysokými stropy a zachovanými původními architektonickými i zdobnými prvky je součástí secesního domu s výtahem stojícího na jedné z nejprestižnějších pražských adres, v Pařížské ulici s luxusními butiky světových značek.

Byt se nachází ve 4. podlaží, kde je pouze jedna další bytová jednotka. Obývací pokoj s balkónem a kuchyní je orientován na jihozápad do Pařížské třídy stejně jako 1 ložnice. Hlavní ložnice s en-suite koupelnou, šatnou / komorou a balkónem má okna do klidného vnitrobloku. Dále je zde koupelna a samostatná toaleta přístupná ze vstupní haly.

Návrh interiéru je od studia DONLIĆ Interior Design. Moderní vybavení zahrnuje kuchyňskou linku se spotřebiči Siemens a Miele, sanitární zařízení Hansgrohe a klimatizaci v celém bytě. K historii budovy odkazují velká špaletová okna s původními kličkami, kazetové dveře se skleněnými pískovanými výplněmi, originální malovaný strop či dubové parkety. Výška stropů je 4 metry. Vytápění zajišťuje plynový kotel Vaillant, dlažba v koupelnách je vyhřívaná. K jednotce přísluší sklep.

Renovovaný dům stojí v srdci Starého Města, jen pár kroků od Staronové synagogy či kostela U Salvátora a minutu chůze od Staroměstského náměstí. V okolí je velké množství luxusních obchodů, špičkových restaurací, útulných kaváren, historických památek a kulturních stánků, místo je pohodlně dostupné tramvají i metrem.

Prodej formou převodu společnosti.

Interiér 117 m2, dle prohlášení vlastníka 111,7 m2, balkon do Pařížské cca 2 m2, balkon do vnitrobloku cca 2 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32276
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    117 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.