Byt, 3+kk

Prostorný tichý a světlý byt s výhledem do tří světových stran vznikl v r. 2011 půdní vestavbou v architektonicky zajímavém nárožním cihlovém domě v oblíbené lokalitě Holešovice, bývalé přístavní a průmyslové čtvrti, která se v posledních desetiletích transformovala na moderní rezidenční oblast s veškerou infrastrukturou a zároveň si uchovala svůj genius loci.

Dispozici bytu v nejvyšším (7.) podlaží tvoří velkoryse pojatý slunný obývací pokoj propojený s kuchyní, 2 ložnice, koupelna (s vanou i sprchovým koutem), technická místnost (s WC a přípojkou na pračku a sušičku), velká hala, předsíň a schodiště (předsíň je v nižším podlaží než ostatní část bytu). Navíc je v bytě také komora s úložným prostorem. Díky dostatečné velikosti pokojů je možné současnou dispozici 3+kk přeměnit na 4+kk.

Interiér s vysokými krovy je vybaven vestavnými šatními skříněmi a kompletní kuchyňskou linkou s varným ostrůvkem a barem. Všechny místnosti jsou klimatizované kvalitní servisovanou klimatizací Toshiba. Vytápění zajišťuje nový plynový kotel. K jednotce přísluší zděný sklep. Součástí prodeje je podíl v družstvu vlastnící nebytové prostory v přízemí. Díky dostatečnému příjmu SVJ z pronájmu těchto prostor jsou zde velmi nízké příspěvky do fondu oprav. Budova prochází postupnou renovací, má novou střechu, stoupačky, sklepy a vstupní dveře na čip, v přípravě je úprava společných prostor. Obyvatelé domu mohou využívat příjemný dvůr ve vnitrobloku.

Dům se nachází v jednosměrné ulici pár kroků od Ortenova náměstí s parčíkem, dětským hřištěm, tramvajovou zastávkou, prodejnou potravin a dalšími obchody, mateřskou a základní školou i gymnáziem. 10 minut chůze nebo 1 minutu tramvají je vzdálena stanice metra Nádraží Holešovice. Přímo v ulici funguje Centrum současného umění DOX, blízko je také divadlo La Fabrika nebo kreativní centrum Vnitroblock. V bezprostřední blízkosti jsou četné kavárny, restaurace, obchody včetně supermarketu, lékárny, banky a veškeré další služby, daleko není do Holešovické tržnice. K procházkám láká nedaleká Stromovka nebo Bubenské nábřeží s Ladislavovým parkem, přívozem HolKa (v blízké budoucnosti po nové lávce) je možné se dostat na cyklostezku na Rohanském ostrově.

Interiér 115,48 m2, sklep 4,4 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30608
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 400 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    120 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.