Byt č. 9, 3.NP, 4+kk

„Nejkrásnější na světě nejsou věci, ale okamžiky.“ Karel Čapek. Spisovatelé, architekti, kvalitní žurnalisté, umělečtí kritikové, ti ovlivňovali prvorepublikové dění včetně výstavby. I proto vzniklo tolik krásných nadčasových staveb. Míst, kde se nejen dobře bydlí, ale i žije.

Dispozice prostorného bytu ve 3. podlaží s orientací na 3 světové strany poskytne velkorysý jihovýchodní obývací pokoj s otevřenou kuchyní a jídelnou, hlavní ložnici s walk-in šatnou a světlou koupelnou, další 2 ložnice (1 s vlastní koupelnou, 2. se šatnou), prostornou vstupní halu a chodbu, komoru, technickou místnost, koupelnu a samostatnou toaletu.

Ke standardu budou patřit dubové masivní parkety (v úpravě voskový olej), velkoformátová dřevěná okna s akusticko-izolačními trojskly a předokenními elektricky ovládanými roletami, nadstandardně vysoké interiérové dveře, vstupní bezpečnostní dveře (třída 3), systém řízeného větrání s rekuperační jednotkou, sanita značek Laufen, Roca, Aquatek nebo příprava na inteligentní systém. V současné době je možnost klientských změn včetně úpravy dispozice. K jednotce přísluší sklepní kóje, garážová staní jsou za příplatek. Výjimečný energeticky úsporný bytový dům s recepcí, výtahem, kamerovým systémem a zabezpečením je zcela bezbariérový.

Vinohrady. Secesní i novější činžovní vily na jedné straně, noblesní vily na straně druhé. Lokalita, kde žilo mnoho významných prvorepublikových osobností včetně bratří Čapků. Kolonie svobody. Rozsáhlé zelené plochy pro relaxaci Grébovka a Riegrovy sady a dokonalá infrastruktura včetně husté sítě městské dopravy. V pěším dosahu několik mateřských a základních škol, klasické divadlo, restaurace, kavárny a trendy bistra, množství malých obchůdků i velké nákupní centrum, farmářské trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad. Centrum je metrem a tramvají vzdáleno jen pár minut jízdy.

Celková výměra 212,1 m2. Termín dokončení plánovaný na Q2/2019.

Pro další jednotky v projektu a více informací kontaktujte naši kancelář.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29320
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    212 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.