Byt, 5+kk

Působivý obytný prostor pro ty, kteří se nebojí odvážných řešení, se nachází ukryt v zadním křídle secesního domu přímo ve středu města kousek od Hlavního nádraží. Prostorná soukromá jihovýchodní terasa umožňuje nerušený pobyt venku, 2 balkony poskytují výhled na nedaleký Petrov.

Dispozice se rozkládá na dvou patrech: ve vstupní úrovni (3. patro) je umístěn obývací pokoj s jídelním prostorem a otevřenou kuchyní, 3 ložnice, 2 balkony, koupelna, samostatná toaleta, chodba se schodištěm, velká vstupní hala a technická místnost. Horní úroveň (4. patro) tvoří velký pokoj s WC a umyvadlem a více než stometrová částečně krytá terasa.

Prostor bez přímých sousedů poskytuje naprosté soukromí. Pečlivě promyšlený interiér zaujme rozvernou kombinací zdánlivě neslučitelných stylů, renovovanými původními dřevěnými podlahami v celém bytě včetně koupelny, designovým vybavením (které je v ceně), krbovými kamny v kuchyni, novými dřevěnými kastlovými okny ve spodní části a velkoformátovými okny směřujícími na terasu v horní části. K vybavení patří klimatizace.
Terasa zařízená pro příjemný pobyt má pohodlné posezení pod přístřeškem, grilovací místo s přípojkou elektrické energie i přípravu na saunu. K jednotce patří velký sklep (28 m2), 2 trezory a možnost užívat úložný prostor (chráněný mříží) před vstupem do jednotky. Nyní je jednotka vedena jako nebytový prostor, lze převést na bytový. Zároveň je schválen projekt na případnou výstavbu nad terasou. Možnost pronájmu parkovacího stání.

Vše potřebné pro život se nachází v pohodlném dosahu pěšky či na kole. Nedaleko je Zelný trh s oblíbenými farmářskými trhy, náměstí Svobody i několik obchodních center. Dům stojí téměř u Hlavního nádraží s mnoha městskými (tramvajovými, autobusovými a trolejbusovými) i dálkovými vlakovými spoji.

Interiér 164 m2, terasa 125 m2, balkon 4 m2 (2+2 m2), sklep 28 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27447
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    Zahrnuty
  • Podlahová plocha *
    156 m²
  • Terasa
    110 m²
  • Balkón
    4 m²
  • Celková plocha
    270 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.