Byt, 4+kk

Klimatizovaný, nadstandardně vybavený byt s parkováním pro tři auta, dvěma jižními balkony s krásným nerušeným výhledem je součástí moderního bytového komplexu v klidné lokalitě plné zeleně s rychlou a snadnou dostupností středu města.

Byt se nachází v 9., posledním patře rezidence Erasmus, v klidném prostředí a v blízkosti zeleně. Dominantou bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem. Místnost má velkoformátová okna a vstupy na balkon, odkud je výhled na střechy okolních domů a na horizont. Každá ze tří ložnic má svou vlastní koupelnu, rodičovská ložnice i šatnu a balkon. V bytě je také samostatná toaleta a technická místnost na pračku a sušičku.

Kvalitní vybavení zahrnuje hliníková okna, podlahové vytápění v celém bytě, podsvícené podhledy, interiérové dveře z masivu na míru, ozvučení ve stropě, zabudovaný trezor nebo inteligentní rozvody na ovládání světel, venkovních žaluzií a klimatizace/topení. Klimatizace má jednotky v každém pokoji. Některé stěny zdobí obklad z traventinu. Nábytek je vyroben na míru a je součástí prodeje. K bytu patří dvojgaráž a 1 garážové stání. K relaxaci a sousedským setkáním slouží společná zahrada.

Místo má ideální polohu pro ty, kteří pracují v některé z okolních univerzit, ale také pro cesty do centra i na procházky v okolních parcích a sadech. Veškerá vybavenost (například supermarket, pošta nebo lékárna) je v docházkové vzdálenosti, stejně jako zastávka autobusu či trolejbusu. Dětské hřiště, mateřská a základní škola i gymnázium jsou jen pár kroků od domu.

Interiér 158 m2, terasa 22 m2 (12,6 a 9,2 m2).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27125
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    158 m²
  • Terasa
    22 m²
  • Celková plocha
    180 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž a 1 garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.