Byt, 3+kk

Slunný designový byt s terasou, balkonem a nerušeným panoramatickým výhledem do zeleně a na město je umístěný v nejvyšším 6.NP nové rezidenční budovy se zabezpečeným vstupem, výtahem a podzemním parkováním. Dům se nachází v klidné ulici přímo přiléhající k parku Kavalírka, pouhé 3 minuty chůze od zastávky MHD s přímým rychlým spojením na Anděl a do centra.

Dispozice vyššího, vstupního podlaží nabízí prostorný otevřený obývací pokoj s jídelním prostorem, kuchyní a velkým světlovodem, ložnici s en-suite šatnou a koupelnou, samostatnou toaletu, spíž a vstupní chodbu. Oba pokoje mají přístup na terasu vedoucí po celé délce bytu. Nižší podlaží je tvořeno ložnicí s privátní koupelnou a balkonem.
Byt je zařízen ve vysokém standardu s klimatizací v obývacím pokoji, masivními dřevěnými podlahami, dřevěnými francouzskými okny s venkovními žaluziemi, velkoformátovou dlažbou a obklady, plně vybavenou kuchyní v moderním bílém designu, SDK podhledy s bodovým LED osvětlením, bezpečnostními vstupními dveřmi a dřevěnými rošty na terase a balkonu. Zapuštěné podlahové konvektory jsou vytápěny centrální kotelnou v domě. Kupní cena zahrnuje 1 garážové parkovací stání a sklep.

Atraktivní adresa v pěším dosahu parků Kavalírka, Šalamounka, Klamovka a Cibulka, vč. přírodní památky Skalka. V blízkém okolí se nachází mateřská a základní škola, gymnázium, dětské hřiště, sportovní hala, squash, tenisové kurty, obchody, restaurace a další služby. Tramvaj se spojením 7 minut na Anděl a 15 minut na Národní třídu staví 200 metrů od domu.

Interiér 115,82 m2, terasa a balkon 28,11 m2, sklep 2,72 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22173
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    119 m²
  • Terasa
    28 m²
  • Celková plocha
    147 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.