Byt 3+kk, 6+7.NP, č. 502

Pár kroků na Janáčkovo nábřeží i do Petřínských sadů. Několik málo minut do centra. Dostatek soukromí pro každého člena rodiny i velkorysý prostor pro společná setkávání. Moderní design a špičkové technologie v novobarokních kulisách.

Dispozice bytu v 6., vstupním podlaží tvoří obytný prostor s prostorem pro kuchyň a jídelnu, 2 ložnice, obě s en-suite koupelnou a jedna se šatnou, komora, zádveří a samostatná toaleta. V horním podlaží je umístěna galerie, která může být využita jako další ložnice.

Lepené dřevěné podlahy, keramické obklady a dlažba, koupelnové zařizovací předměty Porcelanosa, Catalano a Gessi, repliky původních špaletových oken v uliční fasádě a dřevěná eurookna ve fasádě dvorní, repasované interiérové dveře či jejich repliky, bezpečnostní a protipožární repliky původních vstupních dveří, vnitřní instalace topení včetně radiátorů, podlahové topení v obývací části, kuchyni i v hale, vody a teplé vody, odpadů, vzduchotechnických zařízení včetně ventilátorů, SDK podhledy. Ve dvoře a v části suterénů domu bude umístěn automatický parkovací systém pro 13 osobních automobilů včetně MPV a SUV, ve společných prostorách budou situovány sklepní kóje.

Tradiční rezidenční lokalita vyniká skvělou dopravní dostupností: dům je umístěn kousek od tramvajové zastávky, za 4 minuty lze dojet ke stanici metra linky A Malostranská i linky B Anděl. Místo poskytuje nadstandardní výběr služeb a bohaté možnosti společenského, kulturního i sportovního vyžití. Cesty autem urychluje blízký vjezd do tunelového komplexu.

Interiér 117,18 m2, sklep.

Pro další informace prosím navštivte webové stránky projektu www.malatova7.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22085
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    117 m²
  • Parkování
    Parkovací stání za příplatek.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.