Byt, 4+kk

Výjimečný klimatizovaný apartmán se čtyřmi balkony, šatnou a parkovištěm se nachází na Starém Městě v blízkosti oblíbeného Horského parku. Byt, který vznikl spojením dvou sousedních jednotek, se nachází v prvním patře bytového domu v příjemné lokalitě s výbornou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti.

Současná dispozice bytu se skládá ze vstupní haly s velkou vestavěnou skříní, velkorysého obývacího pokoje spojeného s kuchyní, praktickou spíží a jídelnou. Z této části bytu je přístup na 2 balkony. Dále jsou v bytě 3 ložnice. První ložnice s vestavěnou skříní a vstupem na balkon a s klimatizací, druhá rovněž se vstupem na balkon a s klimatizací a třetí pokoj také vybavený klimatizací. K dispozici jsou 2 samostatné koupelny, jedna s vanou, WC a audio systémem Bowers & Wilkins, druhá se sprchou a WC. Na chodbě je další samostatná toaleta pro hosty s umyvadlem. Výhodou je možnost dodatečné úpravy bytu opětovným rozdělením na dva samostatné byty. 
 
Standard bytu zahrnuje dřevěná eurookna, elektronicky ovládané rolety, dlažbu Versace, vytápění samostatným plynovým kotlem se zásobníkem Vaillant přes konvertory, podlahové vytápění v kuchyni a koupelně, prostorový audio systém, protipožární dveře Sherlock, alarm. Nechybí ani kvalitní nábytek, například sedací souprava Natuzzi Italia nebo stůl Fiam Italia
 
K dispozici 2 parkovací místa v garáži v suterénu domu včetně přípojky pro nabíjení elektromobilů. K bytu náleží prostorný zděný větraný sklep s elektrickými zásuvkami.  

Klidná a vyhledávaná lokalita uprostřed Starého Města nabízí kompletní občanskou vybavenost a snadnou dostupnost historického centra města. Nedaleký Horský park je jedním z nejstarších veřejných parků v Bratislavě, spojuje v sobě původní lesní přírodu a snadnou dostupnost. Je ideálním místem odpočinku, relaxace a zábavy pro rodiny s dětmi i sportovce.
 
Cena bytu 899 000 eur + parkovací stání v garáži domu 2 x 35 000 eur. 

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105447
  • Prodejní cena
    22 650 305 Kč / 899 000 €
  • Podlahová plocha *
    175 m²
  • Balkón
    14 m²
  • Celková plocha
    197 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    8 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.