Byt, 4+kk

Kvalitně vystavěná bytová jednotka, která představuje polovinu nízkoenergetického rodinného domu disponuje garáží a venkovním stáním, střešní terasou a zahradou nenáročnou na údržbu právě vzniká na atraktivním místě přímo u Prokopského údolí a současně v pohodlném dosahu všeho potřebného.  

V přízemí se nachází obývací pokoj s přípravou na kuchyni, koupelna, komora a vstupní hala se schodištěm do patra. Zde jsou 3 ložnice a hlavní koupelna s vanou. Na obývací pokoj navazuje zahrada s možností vybudování terasy. Dům má také pochozí střešní terasu, přístupnou po plnohodnotném schodišti a přes elektricky ovládaný prosklený střešní vstup. 

K vysokému standardu patří třívrstvé dubové podlahy, velkoplošná hliníková okna značky Deceuninck s venkovními žaluziemi s napojením na větrné čidlo a s možností centrálního ovládání, střešní okno Zenyd s čidly a dešťovým senzorem, protipožární vstupní dveře, velkoformátová keramická dlažba a obklady (dle výběru kupujícího v dané cenové relaci), dlažba na střešní terase, sanita Duravit a Kaldewei, rekuperační jednotka Atrea s chytrou regulací a vzdálenou správou pro automatický přísun čerstvého vzduchu bez nutnosti větrání, podlahové vytápění (zdroj tepla plynový kondenzační kotel Junkers s možností ovládání přes aplikaci) a zabezpečovací systém pohybovými čidly a magnety v oknech (možnost napojení na PCO). Dům má přípravu na FTV, na venkovním parkovacím stání je příprava na autonabíječku

Dům je zasazen do klidné části Stodůlek, jen pár kroků za domem se půjde napojit na cyklostezku vedoucí Prokopským údolím. Nedaleko fungují obchody včetně obchodního centra, restaurace, poliklinika nebo pošta, v rychlém dosahu jsou také mateřské a základní školy, prestižní Deutsche Schule je vzdálena do 5 minut jízdy. Blízko domu staví autobusy, v docházkové vzdálenosti je také stanice metra linky B. Cesty autem usnadňuje nedaleký nájezd na Pražský i Městský okruh.

Užitná plocha 117 m2, střešní terasa cca 35 m2, pozemek 130 m2.

Předpokládaný termín dokončení Q3/2024.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105238
  • Prodejní cena
    19 360 000 Kč / 768 406 €
  • Podlahová plocha *
    117 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Celková plocha
    152 m²
  • Parkování
    Garáž + parkovací stání s přípravou na autonabíječku
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.