Byt, 3+kk

Byt po právě dokončené kompletní a nákladné rekonstrukci, s možností užívání společné zahrady se nachází ve 3. patře cihlového bytového domu bez výtahu stojícího v poklidné rezidenční zóně v bezprostřední blízkosti historického jádra města Chomutov.

Plocha bytu je rozdělena na obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice, dlouhou vstupní chodbu, koupelnu (s vanou se sklopnou sprchovou zástěnou) a samostatnou toaletu (s nikou na pračku a sušičku).  

Byt prošel nadstandardně precizní rekonstrukcí, která započala v r. 2023 a byla dokončena v březnu 2024. Podlahy jsou nové anhydridové s nášlapnou lepenou vinylovou voděodolnou vrstvou, všude jsou nové štuky a zateplené sádrokartonové stropy, nové jsou designové radiátory, měděné rozvody topení ve zdi, rozvody vody i elektřiny, v každém pokoji je datová zásuvka. Rohová kuchyňská linka na míru má elektrickou i mikrovlnnou troubu, indukční varnou desku a vestavnou digestoř od značky Electrolux vyšší řady. Kuchyňský dřez je granitový, v lince je příprava na myčku. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, interiérové dveře značky Sapeli. Vytápění a ohřev vody je centrální. Dům je částečně zrekonstruovaný, má nová plastová okna, stoupací vedení či zateplení střechy. Byt je umístěn ve 3. patře, výtah zde není. V r. 2024 a 2025 se plánuje kompletní zateplení fasády . Obyvatelé domu mají možnost parkování na oploceném pozemku a k dispozici zahradu s posezením a dětským koutkem

Vynikající místo se nachází v bezprostřední blízkosti centra města, v okolí funguje základní škola, supermarket, obchodní centrum a další obchody, několik kaváren a restaurací, lékárny nebo sportovní hala. V krátké docházkové vzdálenosti jsou i sady Čs. armády, cca 1,5 km je vzdáleno Kamencové jezero, zoologická zahrada, aquapark nebo zimní stadion

Užitná plocha dle PV 69,4 m2, sklep 2,9 m2 , dle skutečného zaměření 71m2 , sklep 2,9 m2 .

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104837
  • Prodejní cena
    3 590 000 Kč / 142 150 €
  • Poplatky za služby
    3 257 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    74 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Ústecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.