Byt, 1+kk

Nový světlý byt s terasou a možností užívat společnou zahradu je součástí nástavby komorního bytového domu stojícího v tradiční rezidenční čtvrti Praha 10 – Strašnice s veškerou infrastrukturou. 

Plocha bytu ve 3. patře je rozdělena na obytnou místnost s přípravou na kuchyni, dále koupelnu (s vanou, WC a přípojkou na pračku) a vstupní chodbu. Obytná místnost je propojena s terasou

K vysokému standardu patří dřevěná okna s trojskly, olejovaná dubová podlaha (ve 4 barevných provedeních), bezpečnostní protipožární vstupní dveře s hlukovou izolací, interiérové dveře obložkové s kováním M&T Burak v matném niklu, walk-in sprchové kouty, vana Villeroy & Boch z litého mramoru, umyvadla a toalety stejné značky, sprchové sety Hansgrohe s termostatickou baterií, Tres s podomítkovou baterií nebo Alshower s masážními tryskami, koupelnový radiátor ISAN, velkoformátové obklady a dlažba Argenta Kenzo a Unique Travertine Minimal nebo Ribesalbes Ocean, protiskluzová dlažba na terase, koncové prvky elektro značky Legrand. Standard zahrnuje také přípravu na venkovní žaluzie a na klimatizaci, podlahové vytápění v celém bytě zajistí plynový kotel. K bytu přísluší sklepní kóje, obyvatelům bude k dispozici společná zahrada. Parkování v zóně pro rezidenty před domem. Cihlová budova z 20./30.let 20.století s 12 bytovými jednotkami je po rekonstrukci společných prostor, výtah zde není

Bytový dům stojí v boční ulici nedaleko tramvajové zastávky Solidarita, cca 15 minut chůze od stanice metra Strašnická. V okolí fungují restaurace, pošta, obchody i lékařské služby, oblast zpříjemňuje spousta zelených ploch v zahradách a upravených parcích.  

Podlahová plocha 27,9 m2, terasa 11,8 m2

Zahájení výstavby květen/červen r. 2024, předpokládaný termín dokončení na konci r.2024/začátku r. 2025.
Vizualizace mají informativní charakter.


Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104570
  • Prodejní cena
    5 600 000 Kč / 222 266 €
  • Podlahová plocha *
    28 m²
  • Terasa
    12 m²
  • Celková plocha
    40 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.