Byt, 4+kk

Příjemně světlý a vzdušný byt s velkými pokoji, vysokými stropy a hlavně unikátním výhledem na pražské památky včetně Hradčan a Týnského chrámu se nachází ve 3. patře historického domu s gotickými základy stojícího jen pár kroků od Staroměstského orloje. Přestože je dům součástí jedné z pražských nejatraktivnějších turistických lokalit, díky poloze ve dvoře je byt velmi tichý.

Vstup do bytu je přes zádveří v otevřeném obývacím pokoji s kuchyní. Z tohoto velkého prostoru vedou dveře do všech dalších místností: ložnice, dalších dvou pokojů a prostorné koupelny s oknem. Dispozici lze přizpůsobit svým představám, vnitřní příčky nejsou nosné.

Památkově chráněná budova má gotické jádro, pozdější úpravy jsou renesanční a klasicistní, směrem do dvora je barokní pavlač. Výtah zde není. Byt byl do současné podoby upraven a zkolaudován cca v r. 1998. Špaletová dřevěná okna jsou replikami původních, podlahy jsou dřevěné, interiérové i vstupní dveře z masivu. Vytápění plynovým kotlem Junkers. Byt je od společných prostor oddělen uzavřeným schodištěm, nabízí tak naprosté soukromí. Rezidentům je k dispozici sdílený prostor na kočárky / kola v přízemí domu. Vchodové dveře do domu chrání ozdobná mříž.

Lukrativní oblast v samém srdci Starého Města, v bezprostředním sousedství Staroměstského náměstí, v blízkosti luxusních bulvárů Na Příkopě a Pařížské třídy i Karlova mostu. Pár minut chůze jsou vzdáleny stanice metra Staroměstská i přestupní stanice Můstek, v okolí funguje mnoho restaurací, kaváren a klubů, ale také divadla a galerie. Pro běžný život je výhodou blízkost supermarketu nebo mateřské a základní školy. Zelenou oázu představuje parčík před kostelem sv. Mikuláše, daleko není do Františkánské zahrady nebo zahrady Za svatyněmi.

Podlahová plocha 162 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104555
  • Prodejní cena
    28 500 000 Kč / 1 128 489 €
  • Podlahová plocha *
    162 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.