Byt, 2+1

Byt ke kompletní rekonstrukci umožňující upravit interiér i dispozici dle svého je umístěn v 1. patře cihlového bytového domu s předzahrádkou. Skvělé místo v Praze 6 – Vokovicích nedaleko stanice metra a v rychlém dosahu letiště.

Dispozici tvoří obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ložnice, koupelna (s vanou), samostatná toaleta a prostorná vstupní hala. Obývací pokoj s kuchyní jsou orientované na severovýchod do ulice s pásem zeleně, ložnice na jihovýchod do zeleného vnitrobloku. Po stavební úpravě může vzniknout byt 3+kk

Dům je revitalizovaný, okna má plastová, vchodové dveře bezpečnostní. Dobře udržovaný byt je ve stavu ke kompletní rekonstrukci. V pokojích jsou zachovány původní parkety, ve vstupní hale vestavěné skříně. Vytápění je centrální. K bytu přísluší 2 velké sklepy.

Čtvrť poskytuje vše potřebné ke každodennímu životu. Blízko je nákupní centrum, supermarket i menší obchody, mateřská a základní škola i gymnázium, poliklinika s wellness centrem či zimní stadion. Jen pár kroků od domu funguje útulná kavárna. Asi 450 m od domu je stanice metra Bořislavka, ještě blíže tramvajová zastávka, z nedalekého autobusového nádraží odjíždí trolejbusy na letiště. Oblast zpříjemňuje plno zeleně v ulicích, procházkou je možné dojít k vodní nádrži Džbán a dále do Divoké Šárky nebo k Libockému rybníku a do obory Hvězda.

Podlahová plocha 71,1 m2

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104526
  • Prodejní cena
    10 500 000 Kč / 416 749 €
  • Poplatky za služby
    5 838 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    71 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.