Byt, 2+kk

Designový byt po kompletní a pečlivé rekonstrukci, s ložnicí do zeleného vnitrobloku a obývacím pokojem s výhledem na Letenskou pláň se nachází v 1. podlaží památkově chráněné funkcionalistické budovy. Dům stojí na prestižním místě na Letné, centrum Prahy je vzdáleno jen pár minut jízdy tramvají, která staví přímo u domu. 

Dispozice bytu se skládá z obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny (s WC) a velké vstupní chodby s úložným prostorem. Obývací pokoj je orientovaný na jihovýchod a poskytuje výhled na Letenskou pláň, okno ložnice a přilehlý balkonek směřují na severozápad do krásně upraveného multifunkčního vnitrobloku s dětským dopravním hřištěm, zelení a především novorenesanční vodárenskou věží

Byt je po dokonale provedené rekonstrukci, podlahy jsou nové dřevěné, nová jsou i špaletová okna. Výška stropu je 3,20 m. Interiér byl pojat v puristickém stylu, dostatek úložného prostoru poskytují vestavné skříně, decentní kuchyně je vybavena moderními vestavnými spotřebiči. V koupelně jsou obklady a dlažba v dekoru mramoru. K bytu přísluší prostorná suterénní místnost s menšími okny do ulice a vlastním vytápěním, přístupná přes sklepy. Cena zahrnuje vybavení bytu.

Unikátní blok funkcionalistických domů Molochov byl vystavěn v l. 1937–1938. Rozkládá se přímo u tramvajové zastávky, v blízkosti několika kaváren, restaurací, obchodů včetně supermarketu, pošty či sportovní haly i venkovních sportovišť. Ve vnitrobloku v areálu s vodárenskou věží se pravidelně konají kulturní akce, v protějších Letenských sadech vede cyklo a inline stezka, v létě se zde odehrává tradiční festival nového cirkusu a divadla Letní Letná. Centrum je vzdáleno jen pár minut tramvají, nedaleko je i stanice metra Hradčanská nebo Vltavská.  

Podlahová plocha 67,1 m2, sklep 18,9 m2, balkon 1,1 m2.

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104002
  • Prodejní cena
    12 800 000 Kč / 510 163 €
  • Podlahová plocha *
    67 m²
  • Balkón
    1 m²
  • Celková plocha
    68 m²
  • Světlá výška stropu
    3,20 m
  • Parkování
    -
  • Sklep
    19 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.