Byt, 6+kk

Designový, krásně prosvětlený byt se 6 ložnicemi vyniká úctyhodnou výměrou 250 m2 a velkolepým výhledem na bratislavský hrad, Dunaj, Kolibu a přírodu sousedního Rakouska. Byt je umístěn ve 14. podlaží novostavby zasazené do blízkosti Sadu Janka Kráľa na hranici Starého Města a Petržalky. Součástí ceny nemovitosti jsou i parkovací místa. 

Velkoryse pojaté dispoziční řešení bytu sestává z předsíně, otevřeného prostoru s obývací částí, kuchyní a jídelnou, dále 2 koupelen, 2 toalet, 6 pokojů a 2 prostorných walk-in šaten. Interiér je propojen s exteriérem pomocí zasklené lodžie o výměře 17,5 m2 a 2 menších lodžií (každá má výměru 5,6 m2), které lákají výhledy na panorama Starého Města za východu i západu slunce. V bytě jsou též 2 technické místnosti (každá 1,04 m2). 

K vysokému standardu patří podlahové vytápění vlastním kotlem (vytápění regulované termostatem v každé místnosti), stropní chlazení, designový nábytek napříč celým bytem, kompletně zařízená kuchyně se spotřebiči, pračka. K bytu přísluší 3 parkovací místa ve střežené nadzemní garáži v rámci budovy, navíc je možné využívat i venkovní parkovací stání pro hosty. Bezbariérová budova je vybavena reprezentativním vstupem, nonstop ostrahou, kamerovým systémem a vstupem na čipové karty přes 2 výtahy

Byt má výhodnou polohu nedaleko centra, pouze pár kroků od nákupního centra Aupark s veškerými potřebnými službami. Lokalita má výborné napojení na dálnici. MHD a přes Starý most je možné pěšky dojít přímo do centra metropole. 

Celková plohca bytu 248 m2, podlahová plocha 219 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103938
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    220 m²
  • Lodžie
    29 m²
  • Celková plocha
    248 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.