Apartmán 1+kk

Stylově zařízený horský apartmán s balkonem a parkováním se nachází na dokonale klidném místě nedaleko oblíbeného střediska Bedřichov a cca 25 km od Ještědu. Apartmán je vhodný pro vlastní rekreaci i na investici.  

Plocha jednotky umístěné ve 4. podlaží apartmánového domu se skládá z obytné místnosti s kuchyňským koutem a spacím patrem, koupelny (sprchový kout, WC, umyvadlo) a předsíně. Hlavní místnost prosvětluje skleněná stěna se vstupem na severozápadně orientovaný balkon s krásným výhledem do korun stromů a na západy slunce

Dům byl zkolaudován v r. 2022. Majitelům apartmánů je k dispozici výtah, kolárna, prádelna nebo dětské vnitřní hřiště, k jednotce patří vlastní skibox. Vytápění je řešeno centrálně a lze jej ovládat na dálku před příjezdem. Parkování je zajištěno na parkovišti uzavřeném závorou, asfaltová příjezdová cesta je celoročně udržovaná. Apartmán je pronajímán přes Booking.com, má hodnocení Naprosto výjimečné (9,7), roční výnos činí cca 300 000 Kč. 

Pěkné a poklidné místo stranou od hlavního turistického ruchu a zároveň v pohodlné vzdálenosti od sjezdovek, Jizerské magistrály, cyklostezek i turistických tras, v krátké dojezdové vzdálenosti jsou i skiareály Ještěd, Josefův Důl, Harrachov nebo moderní polské sportovní centrum Polana Jakuszycna. V Janově nad Nisou funguje prodejna potravin, restaurace či pošta. Cesta z okraje Prahy zabere okolo jedné hodiny. 

Podlahová plocha 24,8 m2, balkon 4,7 m2. 
V katastru nemovitostí je jednotka vedena jako "jiný nebytový prostor".

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103723
  • Prodejní cena
    4 500 000 Kč / 178 962 €
  • Podlahová plocha *
    25 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    30 m²
  • Parkování
    Parkoviště
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Liberecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.