Byt, 3+1

Jihozápadně orientovaný stometrový byt v 5. podlaží nárožního bytového domu s výtahem. Prestižní místo se nachází na rozhraní Vinohrad a Nového Města, v bezprostřední blízkosti Čelakovského sadů a Národního muzea. 

Dispozici tvoří obývací pokoj, obytná kuchyně s jídelnou, spíž, 1 větší a 1 menší ložnice, komora, vstupní hala, technická místnost s pračkou, samostatná toaleta a koupelna s oknem, 2 umyvadly, vanou i sprchovým koutem. Obývací pokoj a hlavní ložnice jsou orientované na jih, kuchyně a druhá ložnice na západ do vnitrobloku.  

Byt je po rekonstrukci, podlahy jsou laminátové, okna původní dřevěná. Vytápění řeší plynový kotel. Kuchyňská linka je plně vybavena, byt se nabízí též kompletně zařízený nábytkem. Parkování je možné u domu v zóně pro rezidenty, možností je také pronájem stání v nedalekém parkovacím domě. 

Poloha domu umožňuje mít vše potřebné na dosah ruky. V bezprostředním okolí fungují obchody, restaurace, kavárny, blízko je do Národního muzea či Divadla Na Vinohradech. Kousek od domu jsou tramvajové zastávky i přestupní stanice metra Muzeum, autem se lze rychle napojit na magistrálu. Oblast zpříjemňují nedávno zrevitalizované Čelakovského sady, krátkou procházkou lze dojít i do Riegrových sadů

Podlahová plocha 105,6 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103544
  • Prodejní cena
    13 950 000 Kč / 554 341 €
  • Podlahová plocha *
    106 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.