Byt, 2+kk

Jihozápadně orientovaný byt s vysokými stropy se nachází v 5. podlaží noblesního bytového domu stojícího v Mánesově ulici na rozhraní Nového Města a Vinohrad, v pohodlném pěším dosahu centra a v těsné blízkosti krásně upravených Riegrových sadů. 

Dispozice bytu se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 1 ložnice, koupelny (se sprchovým koutem a WC), šatny, komory a vstupní chodby. Obytnou plochu rozšiřuje spací patro přístupné z ložnice. 

Interiér má stropy vysoké až 3,7 m, na podlaze jsou historické zrenovované dubové parkety, zrepasované jsou též interiérové dveře, okna jsou nová dřevěná špaletová. Kuchyně zn. Oresi je vybavena vestavnými spotřebiči. Vytápění zajišťuje plynový kotel Protherm, v koupelně je podlahové vytápění. Dům má nové rozvody (plynu, odpadů i elektrické), novou fasádu i výtah, v plánu je úprava společných prostor a vchodových dveří. 

Atraktivní poloha v Mánesově ulici umožňuje mít široký výběr z restaurací, bister a kaváren v bezprostředním okolí. Jen pár kroků vede do Riegrových sadů, v docházkové vzdálenosti je náměstí Jiřího z Poděbrad nebo Václavské náměstí. Výbornou dostupnost zajišťují tramvaje i metro linky A a C, blízko domu je autobusová zastávka, odkud lze během chvilky dojet k přestupní stanici metra Florenc, v pěším dosahu je také Hlavní nádraží. 

Podlahová plocha 64,2 m2 + 7 m2 spací patro.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103519
  • Prodejní cena
    11 990 000 Kč / 476 455 €
  • Podlahová plocha *
    64 m²
  • Světlá výška stropu
    3,70 m
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.