Byt, 1+kk

Kompletně zařízený designový jednopokojový byt s výhledem do klidného vnitrobloku je umístěn v nejvyšším (6.) podlaží klasického cihlového bytového domu s výtahem. Výhodná poloha v boční ulici v Praze 7 – Holešovicích s kompletní občanskou vybaveností.  

Dispozice se skládá z obytné místnosti s důmyslně odděleným spacím koutem, koupelny (se sprchovým koutem, WC a umyvadlem) a předsíně. 

Byt byl kompletně zrekonstruován a vybaven designérkou na míru v r. 2022. Na podlaze je stěrka od firmy Luxusní povrchy Němec, okna jsou plastová s dvojskly, nové vstupní dveře bezpečnostní. Kuchyně je vybavena spotřebiči Bosch (trouba, chladnička, myčka nádobí, indukční varná deska, digestoř), v kuchyňské lince je též příprava na pračku. Veškerý nábytek je vestavěný na míru, čímž je v interiéru docíleno dostatečného množství úložných prostor. Vytápění zajišťuje centrální plynová kotelna. V domě je výtah z r. 2012 (k bytu je nutné vystoupat 1 podlaží pěšky).  

V bezprostředním okolí funguje spousta restaurací, kaváren a bister, blízko je divadlo La Fabrika, Jatka78, multifunkční prostor Vnitroblock, klub Mecca nebo Centrum současného umění DOX. Pár kroků od domu jsou tramvajové zastávky, blízko jsou stanice metra Palmovka, Nádraží Holešovice či Vltavská. 

Podlahová plocha 28,2 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103131
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    28 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.