Byt, 4+kk

Zcela unikátní nemovitost – špičkově vybavený byt vytvořený v historické vile významného spisovatele 1. poloviny 20. století. Vila se zahradou, terasou a prvotřídními výhledy poskytuje pohodlné bydlení na klidném místě na okraji zámeckého parku a současně v dosahu centra příjemné čtvrti Zbraslav obklopené přírodní krajinou mezi Berounkou a Vltavou. 

Velkoryse pojaté dispoziční uspořádání nabízí otevřený obytný prostor s reprezentativní kuchyní a velkou terasou, přilehlou provozní kuchyni se spíží, hlavní ložnici s walk-in šatnou a en-suite koupelnou, další ložnici s vlastní koupelnou, prostornou pracovnu s domácím kinem, samostatnou toaletu, technickou místnost, vstupní halu a spojovací chodbu. Z bytu a terasy se otevírají působivé výhledy na zalesněné stráně nad údolím Vltavy, které jsou ve zlaté hodině zality zapadajícím sluncem, a světlo tak vytváří magickou atmosféru. Zahrada patřící k bytu je velmi různorodá a terasovitá, poskytuje kouzelná skrytá zákoutí k posezení pod vzrostlými stromy, v jedné části je prostor například na wellness zónu se saunou a vířivkou, v plánu je výstavba garáže s nabíječkou pro elektromobil.

Vila byla vystavěna v r. 1929, v r. 2004 došlo k přístavbě. Budova je rozdělena na 2 zcela samostatné bytové jednotky s vlastními zahradami. Precizní rekonstrukce bytu proběhla v r. 2018. Interiér byl vybaven italskou velkoformátovou dlažbou a prémiovými dřevěnými podlahami z kartáčovaného dubu, bezfalcovými dveřmi s designovým kováním M&T z masivního niklu, zakázkově vyrobeným nábytkem kombinujícím tmavou dýhu z palisandru, lakované plochy a matný mléčný polykarbonát s gravírovanými kruhovými prvky. Tyto prvky se jako spojující element opakují v dalších prvcích, například na osvětlovacím systému. U LED osvětlení je možné volit optimální barvu dle denní doby a ovládat jej ručně či pomocí skrytých senzorů. Kuchyně s pracovními deskami z keramického materiálu Neolith jsou vybaveny spotřebiči Miele a indukční varnou deskou BORA Professional s výkonným integrovaným odsáváním. Ovládání spotřebičů zajišťuje smart home systém KNX z dotykových panelů na stěnách, vypínačů nebo mobilního zařízení. Sound systém Dolby Atmos složený z high-end zařízení značek DENON a OPPO je rozvedený po celém bytě, reproduktory jsou značky Focal. Optimální teplotu a vlhkost zaručuje skrytý systém vzduchotechniky Brink s filtrací vzduchu a rekuperací, klimatizační jednotky LG a skryté radiátory belgické značky Jaga napojené na plynový kotel. Byt střeží elektronický kamerový systém se záznamem, oba vstupy do bytu mají navíc shrnovací bezpečnostní mříže a okna směřující do zahrady pevné decentní mříže. Na oknech jsou též venkovní elektricky ovládané rolety, v hlavním prostoru navíc francouzské rolety Serge, v privátní části blackout a zvukotěsné rolety

Vila stojí v městské památkové zóně v bezprostředním sousedství lesoparku s vyhlídkou, v boční ulici s minimálním provozem, v celé čtvrti je stále patrná atmosféra říčních lázní, které zde fungovaly na  konci 19. a počátku 20. století. Místo dodnes žije bohatým sportovním i kulturním životem. V pěším dosahu je mateřská a základní škola i ZUŠ, lékařské služby, obchody a restaurace, za 3 minuty je možné autem dojet ke golfovému klubu Prague City Golf. Krásná krajina mezi Berounkou a Vltavou také nabízí možnosti výletů pěšky i na kole, autem je možné se rychle napojit na dálnici D4 i Pražský okruh. 

Podlahová plocha 188,5 m2, terasa 59,1 m2.  

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102872
  • Prodejní cena
    31 500 000 Kč / 1 250 248 €
  • Podlahová plocha *
    188 m²
  • Terasa
    59 m²
  • Celková plocha
    247 m²
  • Zahrada
    883 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.