Byt, 3+kk

Klimatizovaný byt ve vysokém standardu, s krytou terasou a velkou předzahrádkou je součástí luxusní uzavřené Rezidence Chateau Troja dokončené v r. 2019 na krásném místě v památkově chráněné zóně přímo u zahrady trojského zámku. 

Plocha bytu je rozdělena na prostorný obývací pokoj s kuchyní, 2 ložnice, samostatnou toaletu, koupelnu (s vanou, WC a nikou na pračku a sušičku) a předsíň.  

Rezidence vznikla v původní barokní usedlosti, jejíž budovy i nádvoří byly precizně zrenovovány. Vysoký standard bytu zahrnuje masivní dřevěné podlahy, hliníková okna Dols s trojskly, předokenní elektricky ovládané žaluzie u všech dveří na terasu, nadstandardní interiérové bezfalcové dveře s magnetickými zámky a bezpečnostní vchodové dveře ADLO, klimatizaci, sanitu Villeroy & Boch, baterie Grohe, ve všech místnostech přípojku vysokorychlostního internetu s přípravou na systém inteligentní domácnosti. K bytu patří více než stometrová zahrada  poskytující dokonalé soukromí. Díky orientaci zahrady do 3 světových stran je možné si užívat slunce po většinu dne, a to v jarním, letním i podzimním období. Celá rezidence je střežena kamerovým systémem se záznamem a možností zobrazení na monitoru v bytě, funguje zde i nonstop recepce a ostraha, obyvatelům je k dispozici kolárna a samostatná místnost s myčkou kol. Návštěvám je přímo v resortu k dispozici parkoviště

Velmi pěkné místo v prestižní lokalitě Prahy 7 u zámecké zahrady, nové Trojské lávky, sportovního areálu na břehu Vltavy i v blízkosti botanické a zoologické zahrady nebo přírodní památky Havránka. Pár kroků od domu funguje prodejna potravin, cukrárna nebo soukromá mateřská škola, v pěším dosahu je i základní škola a gymnázium. Výborné dopravní spojení zajišťují rychlé autobusové linky ke stanici metra Nádraží Holešovice nebo tramvajové zastávce Trojská. 

K bytu je možné přikoupit velký sklep a prostorné garážové stání v prakticky řešeném podzemním parkovišti s otevíráním formou kamerového rozpoznání registrační značky nebo telefonem. 

Podlahová plocha 68 m2, terasa 12,6 m2, zahrada 134,6 m2. Byt je zkolaudován jako 2+kk; rozdělením jednoho pokoje vznikla třetí místnost o výměře 8,3 m2.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102626
  • Prodejní cena
    13 500 000 Kč / 535 821 €
  • Podlahová plocha *
    68 m²
  • Terasa
    13 m²
  • Celková plocha
    81 m²
  • Zahrada
    135 m²
  • Parkování
    Možnost dokoupení garážového stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.