Ateliér 2+kk

Mezonetový ateliér s nádherným výhledem do údolí i okolních lesů je součástí apartmánového domu s vlastní sjezdovkou, recepcí a restaurací. Atraktivní poloha na jižním svahu v nadmořské výšce přes 1000 m n. m., ve II. zóně Krkonošského národního parku nedaleko lyžařského resortu v Peci pod Sněžkou. 

Ve vstupní úrovni ateliéru (3. NP domu) je umístěn obývací pokoj s kuchyňským koutem, předsíň a samostatné WC s umývátkem. Horní patro tvoří ložnice s vestavěným dřevěným spacím patrem, koupelna (se sprchovým koutem a WC) a prostorná komora/šatna.

Kuchyně je plně vybavena, styl interiéru podtrhuje zvukotěsný dřevěný obklad stěn a dřevěné schodiště. Na podlahách je dlažba s podlahovým vytápěním, dostatek denního světla propouštějí velká dřevěná eurookna. Vynikající čistá pitná voda pochází z vlastního horského pramene. V objektu je možno za poplatek využívat nově zrekonstruovanou saunu s odpočívárnou a ochlazovacím bazénkem, vířivku či posilovnu a grilovací srub. K dispozici je také dětský koutek a lyžárna/kolárna. Hned u domu je privátní sjezdovka s vlekem a nočním osvětlením. Správce zajišťující služby je majitelům a hostům apartmánů neustále k dispozici. Objekt je střežen kamerovým systémem. V letním období lze zaparkovat přímo u domu, v zimě se využívá níže položené privátní parkoviště (podíl na pozemku je součástí kupní ceny). Odtud správce zajišťuje pohodlnou dopravu rolbou či na skútru. Díky vysoké poptávce po ubytování v této lokalitě je apartmán vhodný i k pronájmům

Výborná poloha apartmánu pouze 950 m od horní části sjezdovek Zahrádky, kam lze zajistit dopravu, zpátky je možné sjet na lyžích až k domu. V místě jsou skvělé podmínky také pro běžky, mimo zimní období nabízí krásné okolí široké možnosti pěších túr, cyklistiky či běhu. Přímo v apartmánovém domě celoročně funguje restaurace s terasou, další možnosti stravování či nákupů jsou v okolních střediscích. Cesta z Prahy zabere cca 1 hodinu a 45 minut. 

Podlahová plocha 43,85 m2 (+ cca 6 m2 spací patro).
Jednotka je umístěna v domě, který stojí v katastrálním území obce Černý důl s tím, že nejbližší sjezdovky jsou v Peci pod Sněžkou.

Vybavení

  • Výtah
  • Bezbariérový přístup

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101816
  • Prodejní cena
    5 990 000 Kč / 237 087 €
  • Poplatky za služby
    8 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    44 m²
  • Parkování
    Parkování na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Královéhradecký kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.