Byt, 2+kk

Zrekonstruovaný byt s lodžií s nádherným výhledem do upravené zeleně je umístěn ve 3. podlaží nízkoenergetického cihlového domu s výtahem. Příjemně klidné místo v oblíbené čtvrti Nový Lískovec přímo u parku Pod Plachtami nabízí široké možnosti relaxace i sportovního vyžití. Parkovací stání v ceně. 

Plochu bytu tvoří 1 velký pokoj rozdělený na ložnici a obývací část se vstupem na lodžii, dále obytná kuchyně s jídelnou a pracovním koutem, koupelna (se sprchovým koutem a WC) a prostorná předsíň. 

Podlahy jsou plovoucí a s velkoformátovou dlažbou, okna plastová s interiérovými žaluziemi. Kuchyně je vybavena vestavnými spotřebiči Gorenje, v koupelně je designový nábytek. K bytu přísluší světlá úložná komora přímo na patře vedle bytu a venkovní parkovací stání na oploceném uzamykatelném pozemku před domem. 

Vynikající poloha domu umožňuje být během chvilky v přírodě, přímo u domu je park Pod Plachtami s dětskými hřišti, lanovým parkem, venkovními posilovnami, tenisovými kurty a dalšími sportovišti, grilovacím místem i kavárnami, kousek je do rozlehlé přírodní rezervace Kamenný vrch. Hned u domu je také zastávka trolejbusu a autobusu, během cca 20 minut je možné dojet do centra nebo do zoologické zahrady a k přehradě.

Podlahová plocha 60,2 m2, lodžie 6,8 m2, komora 3,9 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101662
  • Prodejní cena
    7 490 000 Kč / 297 636 €
  • Podlahová plocha *
    60 m²
  • Lodžie
    7 m²
  • Celková plocha
    67 m²
  • Parkování
    Parkovací stání
  • Sklep
    4 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.