Byt, 3+kk

Moderní byt s téměř 200metrovou předzahrádkou a garážovým stáním je součástí rezidenčního projektu Waltrovka, dům se nachází v části přilehlé k přírodnímu parku Košíře-Motol. Výborná občanská vybavenost přímo v projektu, upravený park a blízká stanice metra zajišťují dokonalý komfort bydlení.

Plochu bytu umístěného v přízemí tvoří obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, 2 ložnice, z toho jedna se šatnou, dále koupelna (s oknem, vanou se sprchovou zástěnou, WC a 2 umyvadly), samostatná toaleta, předsíň, chodba a technická místnost s úložným prostorem i přípojkou na pračku a sušičku. Obývací pokoj je možné propojit s jihovýchodně orientovanou terasou, na niž navazuje oplocená zahrada. Do zahrady lze vstoupit i z hlavní ložnice.

Standard zahrnuje dřevěná eurookna s tepelně izolačními trojskly a předokenními žaluziemi, dvouvrstvé dřevěné podlahy, bezpečnostní protipožární dveře a hladké bezfalcové dýhované interiérové dveře. Kuchyně od společnosti Hanák je vybavena spotřebiči Siemens a AEG, značky Hanák je i koupelnový nábytek. Vytápění je centrální, vstup do budovy na čip. K bytu přísluší 1 garážové stání a zděný sklep.

Blízko domu funguje supermarket, lékárna, mateřská i základní škola a několik restaurací, součástí projektu je krásně upravený rozlehlý park s dětskými hřišti a venkovní posilovnou. Možnosti pěkných procházek nabízí nedaleké Prokopské údolí a přírodní památka Vidoule. Rychlou dostupnost centra zajišťuje stanice metra linky B, blízko domu jsou také autobusové zastávky, při cestách autem je výhodou snadné napojení na Městský i Pražský okruh. 

Podlahová plocha 96,3 m2, zahrada 193,8 m2, sklep 2,5 m2.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101505
  • Prodejní cena
    19 990 000 Kč / 793 411 €
  • Poplatky za služby
    10 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    96 m²
  • Přední zahrada
    194 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    3 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.