Byt, 3+kk

Tichý byt se nachází ve dvorní části prvorepublikového domu z roku 1923 v jedné z nejhezčích ulic v Praze 7 na Letné, jen pár kroků od Královské obory. 

Plocha bytu ve zvýšeném přízemí je rozdělena na obývací pokoj propojený s kuchyní, dále hlavní ložnici s en-suite koupelnou a šatnou, druhou ložnici, koupelnu a předsíň. V obou koupelnách je sprchový kout a toaleta. 

Projekt vznikl v roce 2015 přestavbou prvorepublikového domu z roku 1923 od významného architekta Aloise Krofty. Okna jsou dřevěná, podlahy vinylové v dekoru dřeva, kuchyňská linka je plně vybavena vestavnými spotřebiči včetně myčky nádobí. Pěkně upravený dům se pyšní reprezentativními společnými prostorami, vstup do budovy je na čip a v bytě je videotelefon. K jednotce přísluší prostorný sklep a garážové stání v automatickém zakladači k dokoupení.

Rezidence se nachází v jednosměrné ulici lemované stromořadím a upravenými předzahrádkami, díky nimž vzniká u domů příjemný privátní prostor. V těsné blízkosti fungují kavárny restaurace a bistra, v dosahu je supermarket a plno malých obchodů a veškeré další potřebné služby. Cesta do centra trvá z blízké tramvajové zastávky okolo 5 minut, blízko jsou i stanice metra Hradčanská nebo Vltavská. Lokalita se vyznačuje bohatým kulturním životem, v pěším dosahu od domu je artové kino Bio Oko nebo Národní galerie, čtvrť zpříjemňuje také blízkost Letenských sadů a Stromovky

Podlahová plocha 88,1 m2, sklep 5,76 m2.

Byt je pronajat za tržní nájemné do 10/2024.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100769
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 950 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    88 m²
  • Parkování
    Parkování v automatickém zakladači k dokoupení
  • Sklep
    -
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.