Byt, 6+kk

Unikátní, téměř třísetmetrový mezonetový byt s velkou terasou v kompletně zrekonstruovaném secesním domě s výtahem. Výhledy do korun stromů, nadstandardní vybavení a dokonalé soukromí na jedné z nejatraktivnějších brněnských adres, ve čtvrti Černá Pole na třídě kpt. Jaroše, jen pár kroků od parku Lužánky a vily Tugendhat. 

Byt se rozkládá po celém 4. a 5. podlaží. Vstupní úroveň tvoří obývací pokoj s otevřenou kuchyní a vstupem na padesátimetrovou, západně orientovanou terasu, dále 4 pokoje, 2 vybavené šatny, koupelna, samostatná toaleta, spíž, technická místnost a předsíň. V horním patře je prostorná galerie a hlavní ložnice s en-suite koupelnou a šatnou. 

Byt je zcela nový a je nabízen částečně zařízený. K vysokému standardu patří klimatizace, inteligentní systém domácnosti Somfy (ovládání zastínění, pergoly, možnost přidávat další zařízení), dřevěné dubové podlahy, velkoformátová dlažba, celoplošný koberec MIROO v ložnici, dřevěná střešní okna Velux se screenovými roletami Renson, bezfalcové interiérové dveře, akustické tapety, čisticí zóna u vstupu do bytu, koupelnová sanita Duravit a Hansgrohe. Součástí vybavení je pračka a sušička Bosch, lakovaná kuchyně na míru s elektrickým ovládáním vrchních skříněk, s deskou z ohýbaného umělého kamene Staron, barovým ostrůvkem z Corianu, chladničkou Beco, parní troubou a myčkou Haier, indukční varnou deskou AEG a odsavačem par Sirius (s venkovním odtahem). Vytápění řeší plynový kotel Baxi. Na terase je povrch z exotické dřeviny, italská umělá tráva, hliníková bioklimatická pergola s automatickým zastíněním bočních stran, vyhříváním a zabudovaným osvětlením. Na terase je vývod vody pro závlahu a údržbu terasy, přípojka elektřiny zajišťuje možnost umístění vířivky

Elegantní třída Kapitána Jaroše evokující francouzské bulváry je součástí prestižní čtvrti v blízkosti centra moravské metropole. Na dosah ruky je vše potřebné: mateřská a základní škola i gymnázium, restaurace, kavárny, obchody, lékařské služby, sportoviště i Městské divadlo Brno. Čtvrť zpříjemňuje spousta zeleně, snadnou dopravní dostupnost zajišťují tramvaje.  

Podlahová plocha 281,6 m2, terasa 52,4 m2, sklep 22,8 m2

Nábytek na fotografiích byl zapůjčen společností Lino Design a autorem návrhu je Ing. Josef Řehák - studio POSTROP.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100348
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    282 m²
  • Terasa
    51 m²
  • Celková plocha
    333 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.