Byt, 3+kk

Slunný třípokojový byt s balkonem nabízí pohodové bydlení v novostavbě obklopené množstvím parků v oblíbené nové čtvrti Slnečnice – Viladomy. Byt je vhodný pro rodiny s dětmi. Předpokládaný termín kolaudace je přelom r. 2023/2024. 

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba s plochou pro šatní skříň, koupelna s vanou, samostatná toaleta, kuchyně s prostorem na jídelní část, obývací pokoj, hlavní ložnice s prostorem pro šatní skříň a druhá ložnice. Z každého pokoje vede vstup na balkon přiléhající podél celého rohového bytu

Standard tvoří laminátové podlahy, plastová okna s izolačním trojsklem, příprava na exteriérové žaluzie, vstupní bezpečnostní protipožární dveře, interiérové dveře, centrální vytápění, topný žebřík v koupelně, přípravu na klimatizaci, audiovrátného s přípravou na videovrátného. K bytu přísluší sklepní kóje a je možné přikoupit parkovací stání v podzemní garáži za 20 000 eur/ks. 

Rychle se rozvíjející městská část Slnečnice si získala oprávněné nadšení zájemců o nové bydlení díky poklidné lokalitě, blízkosti přírody a lesa, dětskému hřišti či sportovnímu vyžití na hrázi a ve sportovním centru. Kromě vysoké kvality urbanismu zvyšuje popularitu i kompletní občanská vybavenost, soukromá školka v přízemí bytového domu a výborná dostupnost MHD i autem. 

Interiér 65 m2, balkon 26 m2, sklep 2 m2. 

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100283
  • Prodejní cena
    8 399 961 Kč / 331 752 €
  • Podlahová plocha *
    69 m²
  • Balkón
    26 m²
  • Celková plocha
    97 m²
  • Parkování
    20 000 EUR
  • Sklep
    2 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.