Obchodní prostory

Výborně situované obchodní prostory u frekventované křižovatky ve čtvrti Petržalka, umístěné v přízemí novostavby, nabízejí díky dobré vizibilitě a parkování přímo před objektem podnikatelským subjektům široké možnosti.

Prosklené prostory obsahují prostorný open space, barový pult s přístupem do kuchyně, toalety, šatnu, sklad se serverovnou, samostatnou místnost s knihovnou a posezením. Před prostorem se nachází terasa s možností letního posezení. Interiér aktuálně nabízí 60 míst k sezení.

Prostory jsou vybavené vlastními měřiči energií, dlažbou, hliníkovými otevíratelnými výlohami pro působivé propojení interiéru s exteriérem v letních měsících, dále klimatizací, vzduchotechnikou, podlahovým vytápěním, alarmem, kompletně vybaveným barem se žulovou pracovní deskou, rychlomyčkou nádobí, výrobníkem ledu a chlazenými nerezovými zásuvkami. Kuchyně je též plně vybavena profesionálními spotřebiči včetně konvektomatu, fritézy, grilu, myčky nádobí, chladničky, mrazničky, nerezových pultů apod. Prostor je možné pronajmout kompletně zařízený.

Přestože jde o obchodní prostor, je možné ho využívat nejen jako gastro prostor (bar/restaurace/kavárna), ale též jako prodejnu, showroom, kancelář, úřad, výdejnu apod.

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost, výbornou dostupnost autem i MHD, blízkost hráze i jezera Malý Draždiak.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101437
  • Měsíční nájemné
    15 € za m² / 375 Kč za m²
  • Celková plocha
    196 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.