Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu nadstandardní, plně vybavený byt s designovými prvky, 66 m2 terasou a krásnými výhledy do dalekého okolí, situovaný ve 4., nejvyšším patře bytového domu s výtahem a podzemními garážemi. Byt se nachází v klidné lokalitě pár minut chůze od obchodního centra Metropole Zličín a stanice metra Zličín na trase B, se snadnou dostupností do centra, v rychlém dosahu Pražského okruhu a Letiště Václava Havla v Ruzyni. V blízkosti domu se nachází několik dětských hřišť, park a oblíbená cyklostezka.

Byt tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, hlavní ložnice, pracovna (příp. druhá ložnice), dále koupelna s vanou se sprchovou zástěnou, samostatná toaleta s bidetovou sprškou, šatna / úložná komora a vstupní hala. Terasa obepíná téměř celý obvod bytu a je přístupná z ob. pokoje a hlavní ložnice.

Kvalitní vinylové podlahy, velkoformátová dlažba, podlahové vytápění, bezpečnostní vstupní dveře, osvětlení se stmívači a volbou barev, žaluzie, kuch. spotřebiče nejvyšší třídy Whirlpool, indukční varná deska, myčka, vysavač, zahradní nábytek, markýza na terase vč. automatického stínění, OLED TV 65“, alarm Jablotron, sklep, kočárkárna, vstup do budovy na čip. K dispozici je samostatná garáž v podzemních garážích v domě za 4000 Kč měsíčně. Poplatky za společné služby, vodu a vytápění: 3545 Kč měsíčně pro 2 osoby. Záloha na elektřinu: 800 Kč měsíčně pro 2 osoby.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33168
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    86 m²
  • Terasa
    66 m²
  • Celková plocha
    152 m²
  • Parkování
    Garáž.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.