Byt, 3+kk

Designově zařízený a velkoryse pojatý třípokojový byt ve stylu art deco se zachovanými historickými prvky v tichém prostředí na Palisádách. Byt obsahující stylové a nadstandardní vybavení, balkon a klimatizaci se nachází v kompletně zrekonstruovaném cihlovém domě z r. 1946 v žádané lokalitě v blízkosti historického centra.

Dispozici bytu v 1. podlaží (ne přízemí) začíná vstupní halou, na níž plynule navazuje obývací pokoj s prosvětleným arkýřem do zahrady. Po levé straně chodby je 1 menší ložnice se vstupem na balkon a hlavní ložnice s výhledem do dvou světových stran. Pravou stranu chodby se zabudovanou klimatizací tvoří skleněná stěna ukrývající za dveřmi šatnu a technickou místnost s botníkem. U chodby je k dispozici též samostatná toaleta s umyvadlem. Na konci chodby je kuchyně spojená s jídelnou, přes kterou lze dvoukřídlými dveřmi projít do prosluněné koupelny s walk-in sprchovým koutem, samostatně stojící vanou, bidetem, toaletou a umyvadlovou skříňkou s designovým umyvadlem.

V celém interiéru byly použity kvalitní dřevěné parkety, kazetové dveře, hedvábné tapety, ozdobné štukové stěny, na stropech byly zrekonstruovány původní dobové štuky. Součástí vybavení jsou ručně tkané hedvábné koberce, originální designová svítidla a doplňky. Pod bytem se nachází prostorný cihlový sklep, k bytu lze pronajmout garážové stání.

Interiér 110 m2, balkon 1 m2, sklep 23 m2.

Měsíční nájem 1 550 eur + 250 eur energie a služby.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32284
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    250 EUR Měsíčně
  • Podlahová plocha *
    110 m²
  • Balkón
    1 m²
  • Celková plocha
    111 m²
  • Parkování
    Garážové stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.