Byt, 2+kk

Slunný designový dvoupokojový byt s balkonem a parkovacím místem v garáži je součástí novostavby s výtahem navržené renomovaným architektem v klidné rezidenční části Starého Města. Lokalita v blízkosti lesoparku Železná studienka nabízí sepjetí s přírodou a výbornou dostupnost do centra města či napojení na hlavní městskou tepnu.

Vstupní chodba disponuje praktickou walk-in šatnou. Dispozici dále tvoří prosvětlený obývací pokoj se vstupem na balkon, kompletně zařízená kuchyň s ostrůvkem, jídelnou a francouzským balkonem, ložnice s vestavěnou šatní skříní a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. 

K vysokému standardu bytu patří hliníková okna s trojskly, venkovní elektrické hliníkové žaluzie, epoxidová podlaha, podlahové chlazení a vytápění, protipožární dveře, videoovrátný, LED svítidla. Kvalitní nábytek značek BoConcept a Ethnicraft, QLED TV Samsung, kuchyňské spotřebiče Bosch včetně indukční varné desky, trouby, myčky a pračky. Kuchyňská deska je z umělého kamene Technistone, vodovodní baterie jsou Hansgrohe a sanitární keramika Duravit. K bytu náleží odvětrávaný zděný sklep o velikosti 5 m2 a parkovací stání v garáži domu. Obyvatelé mají k dispozici společnou zahradu s altánem.
 
Lokalita v blízkosti Železné studienky nabízí velké množství sportovního vyžití, ale také relaxaci. Velmi oblíbená je Partizánska lúka, která poskytuje možnost zahrát si fotbal, basketbal, volejbal, stolní tenis nebo relaxační pétanque. Zastávky MHD a rychlé spojení na bratislavskou oblast Patrónka zajišťují dobrou dopravní dostupnost do města nebo přilehlých městských částí. Nákupní centra, zdravotní střediska, státní i soukromé vzdělávací instituce a další potřebná občanská vybavenost jsou dostupné během několika minut jízdy autem.

Měsíční pronájem bytu 900 eur + 100 eur parkování + 180 eur záloha za energie a služby.

Vybavení

  • Výtah
  • Klimatizace

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105719
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    250 EUR
  • Podlahová plocha *
    57 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    69 m²
  • Parkování
    100 EUR
  • Sklep
    5 m²
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.