Byt, 4+kk

K pronájmu nabízíme prosluněný čtyřpokojový byt s jižní orientací, lodžií a výhledem na Dunaj a lužní lesy poskytující komfortní bydlení v projektu Eurovea. K bytu přísluší prostorná sklepní kóje a parkovací stání v suterénu domu.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba s walk-in šatnou, obývací pokoj s přípravou na kuchyni s varným ostrůvkem, lodžie s výhledem na Dunaj, hlavní ložnice s en-suite koupelnou, druhá ložnice taktéž s en-suite koupelnou, třetí ložnice s vestavěnou šatnou. Na chodbě se nachází třetí koupelna a vestavěná šatna s prádelnou. Ložnice jsou orientované do tichého vnitrobloku.

Standard bytu tvoří vinylové podlahy, bezpečnostní protipožární dveře, vytápění zajištění podlahovými konvektory, pokoje prosvětlené okny s hliníkovými rámy jsou klimatizované.

Oblíbená rezidenční lokalita v blízkosti centra města poskytuje veškerou občanskou vybavenost včetně vzdělávacích a zdravotnických zařízení a bohatých možností sportovního vyžití, stejně jako rychlou dostupnost autem i MHD. Přímo v projektu jsou „suchou nohou“ k dispozici všechny druhy obchodů, bio potraviny, supermarket, fitness centrum, masáže, kina, oblíbené restaurace, kavárny aj. Příjemná lokalita v pěší vzdálenosti od historického centra města nabízí možnost příjemných večerních procházek na oblíbené dunajské promenádě.

Interiér 137 m2, lodžie 6 m2, sklepní kóje 7 m2.

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102280
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    137 m²
  • Lodžie
    6 m²
  • Celková plocha
    143 m²
  • Parkování
    200 EUR
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.