Rodinný dům, 7+kk

Výjimečná novostavba rodinné vily s bazénem a zimní zahradou našla inspiraci v Baťově funkcionalistické architektuře. Nachází se v klidné dobřichovické prvorepublikové čtvrti, přímo pod brdskými lesy.

Dispoziční uspořádání nabízí 2 nadzemní podlaží a snížené přízemí. Do sníženého přízemí, které je z ulice nad úrovní komunikace, je umístěna sauna s koupelnou a toaletou, welness, kotelna, dvě technické místnosti, pokoj pro hosty se samostatnou toaletou a vstup do garáže. V přízemí je vstupní hala, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj s krbem, koupelna s toaletou a zimní zahrada. Z kuchyně je vstup na spodní terasu a na zahradu s bazénem. V prvním patře jsou čtyři ložnice, koupelna se sprchovým koutem i vanou a samostatná toaleta. Koupelna i každá ložnice má vlastní vstup na horní terasu. Z tohoto podlaží je přístupná i prosklená observatoř.

Vila byla zkolaudována v roce 2015 a řešena unikátně architektonicky, technologicky i stavebně. Použité technologie a materiály byly zvoleny s důrazem na čistotu designu a minimální energetickou náročnost. Interiéry jsou zhotoveny z dřevěného masivu, kovářské výrobky vyrobeny na zakázku. Okna jsou dřevěná tříkomorová, chráněna, spolu s dveřmi, sítěmi proti hmyzu. V celém domě jsou dřevěné parkety a masivní dřevěné dveře. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči nejvyšší kvality včetně konvektomatu, parní trouby a drtiče odpadů. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem se záložním zdrojem na tuhá paliva (dřevo). Přízemí je vytápěno kombinací podlahového vytápění a radiátorů v parapetech. V ostatních částech domu jsou radiátory. Celý otopný systém je řešen regulací zn. SAUTER s dálkovým ovládáním. Všechny místnosti jsou navíc vybaveny klimatizací s reverzním chodem, umožňujícím současně i vytápění. Ventilace polosuterénu je zajištěna filtrací s rekuperací. Bazén má ekologickou filtraci a je vyhříván čerpadlem. Ochrana domu je zajištěna bezpečnostním zařízením a kamerovým systémem. K domu přiléhá garáž, parkovat se dá i na dvou venkovních stáních. Celý dům je podsklepený. Zásobování vodou je posíleno studnou, sloužící hlavně na závlahu zahrady. U domu je vzrostlá, profesionálně založená a udržovaná zahrada se zahradním domkem (49 m2), ze kterého lze vybudovat apartmán pro hosty.

Vila je citlivě vsazena do prostředí klidné lokality Brunšov, části obce Dobřichovice, nacházející se na pravém břehu Berounky, pod brdskými lesy a současně dobře a rychle dostupné centru Prahy jak autem, tak vlakem i autobusem (20 minut). Oblast byla v letech 1918 až 1938 zastavěna prvorepublikovými vilami, které sloužily význačným pražským osobnostem. Pro tuto historickou hodnotu je území přísně stavebně regulováno. V samotné obci je veškerá občanská vybavenost a velmi aktivní kulturní život.

Užitná plocha 557 m2, zastavěná plocha 268 m2, zahrada 1146 m2, pozemek 1414 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40126
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    557 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    317 m²
  • Zahrada
    1 817 m²
  • Pozemek
    2 134 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.