Rodinný dům 5 + kk, A03

Mimořádně úsporný dům nabízený ve stavu white walls, v zeleni a zároveň v docházkové vzdálenosti všech služeb bude součástí nově vznikajícího developerského projektu. 20 domů vyniká působivým architektonickým zpracováním s důrazem na propojení domu se zahradou a na praktické dispoziční řešení. Dům se nachází na rohovém pozemku, ze dvou stran obklopeném parkem.

Do domu se vstupuje přes kryté závětří a následnou chodbu se vstupem do šatny s toaletou, pracovny či hostinského pokoje a technické místnosti průchozí „suchou nohou“ do garáže. Na chodbu navazuje obytný pokoj s prostorem pro kuchyňský a jídelní kout. Jídelní i obývací část je díky velkým francouzským oknům otevřena do zahrady. Horní podlaží je rozděleno na „dětskou“ a „rodičovskou“ zónu: v dětské se nachází dva samostatné pokoje se společnou koupelnou s vanou a toaletou, část rodičů má hlavní ložnici, samostatnou šatnu a vlastní koupelnu se sprchou a oddělenou toaletou. Všechny pokoje mají výstup ven na přidružené balkonky.

Dům je nabízen ve stavu white walls. Za příplatek je možné interiér dokončit v daném standardu, do nějž patří celoplošně lepená dřevěná vícevrstvá podlaha dub v obytných místnostech a velkoformátová keramická dlažba v koupelnách, toaletách, vstupní chodbě a technologické místnosti. Na balkonech jsou prkna ze sibiřského modřínu, po stranách efektní ocelové sítě. Okna jsou dřevěná EURO s celoobvodovým kováním, zasklená izolačním trojsklem, vstupní dveře EURO, včetně kování, lakované vnitřní dveře. Vytápění je tepelným čerpadlem vzduch/voda s vnitřní jednotkou s vestavěným elektrickým kotlem a nerezovým zásobníkem teplé vody, vytápění má ekvitermní regulaci (teplota topné vody se automaticky mění v závislosti na venkovní teplotě). Podlahové vytápění má mimo jiné ve všech místnostech tepelná čidla a možností regulace. Rozvod televize ve všech pokojích, domácí videotelefon, TV anténa, datový rozvod. K domu patří garáž pro jeden vůz.

Projekt se nachází v klidné lokalitě na kraji lesa, zároveň v pěším dosahu kompletní městské infrastruktury s kulturním i sportovním vyžitím. Naučná stezka, rybníky, turistické trasy i cyklostezky, přírodní park – to vše v bezprostředním okolí. Ve městě, jehož dominantou je rokokový zámek, fungují mateřské školky, dvě základní školy, obchody, poliklinika i pošta. Poloha je také výhodná díky snadnému napojení na dálnici D4 a autobusovému spojení s Prahou, které trvá cca 30 minut.

Interiér 168 m2, balkon 6,7 m2, pozemek 785 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31802
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    168 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Užitná plocha
    175 m²
  • Zastavěná plocha
    111 m²
  • Pozemek
    785 m²
  • Parkování
    1 kryté parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.