Rodinný dům

Historická čtyřpodlažní vila vhodná k rekonstrukci stojí obklopena velkou zahradou s navazujícím vlastním lesem na klidném místě blízko Vyžlovského rybníka, v obci Jevany s prvorepublikovou atmosférou a nádhernou přírodou v okolí, přesto jen pár kilometrů od okraje Prahy. 

V 1. nadzemním podlaží je umístěn obývací pokoj, kuchyně, jídelna, předsíň, komora a velká schodišťová hala. V mezaninu je samostatná toaleta. Druhé podlaží má 3 velké ložnice s možností vybudování en-suite koupelen, jednu z ložnic rozšiřuje prosvětlený arkýř směřující do zahrady. Třetí, kompletně klimatizované podlaží zahrnuje prostornou ložnici s výhledem do lesa, novou koupelnu a dva menší pokoje. Suterén s přímým vstupem do zahrady je vhodný pro vybudování například společenského prostoru s vinným sklepem.

Dům má novou zateplenou střechu, všechna okna s dvojitými termoskly, klimatizaci ve 3. NP využívanou i k vytápění. Vytápění v 1. podlaží řeší elektrické rohože, ve 2. podlaží elektrické přímotopy. Zahrada je členitá, v zadní části u lesa je možné vybudovat terasu s příjemným posezením přístupným přímo z kuchyně/jídelny. Stavební povolení umožňuje potenciální rozšíření obytné plochy až na 1 500 m2

Jevany, známé svou unikátní bohémskou atmosférou, leží schované mezi hlubokými lesy a koupacími rybníky, vzdálené veškerému městskému ruchu. Všechny služby jsou zároveň v dobré dojezdové vzdálenosti, pár minut jízdy od domu je například mezinárodní škola Park Gate nebo město Říčany se širokou nabídkou služeb. Z Říčan také jezdí rychlé příměstské vlaky až do centra na hlavní nádraží, přímo z Jevan se dá dostat autobusem ke stanici metra Háje. Při cestách autem je výhodou snadné napojení na Pražský okruh či dálnici D1.

Podlahová plocha 259,5 m2, zastavěná plocha a nádvoří 402 m2, zahrada 1 820 m2, lesní pozemek 850 m2, pozemek celkem 3 072 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105889
  • Prodejní cena
    17 950 000 Kč / 710 891 €
  • Podlahová plocha
    260 m²
  • Zastavěná plocha
    132 m²
  • Zahrada
    2 670 m²
  • Pozemek
    3 072 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.