Rodinný dům, 4+kk

Moderní a ekologický rodinný dům s velkorysou terasou v nově vybudované čtvrti v blízkosti vyhledávaného lázeňského města Piešťany. Zabezpečený uzavřený komplex nabízí maximální bezpečnost a komfort díky zařízením a službám přímo v areálu rezidence.

Dispozici rodinného domu tvoří vstupní chodba se schodištěm vedoucím do denní části, která se skládá z obývacího pokoje a kuchyně s jídelním koutem, komory a samostatné toalety. Z obývací části vede vstup na velkorysou terasu o výměře 28m2. Noční část sestává ze tří ložnic a koupelny s toaletou. Jedna ložnice má výstup na balkon.

Rodinný dům bude dokončen do fáze holodomu. Očekávaný termín kolaudace 4Q/2024. Stavba je zhotovena z eko-materiálů a disponuje předpřípravou na fotovoltaické panely a předpřípravou na nabíječku pro elektromobily. Nadšence ekologie potěší také jezírko na zachytávání dešťové vody či nádoby pro separovaný odpad zakopané do země. Samozřejmostí je předpříprava dotápění vlastním krbem a nově vybudovaný biotop. Bezpečnost zaručuje 24hodinová recepce s SBS pro celý areál a kamerový systém s nonstop monitorováním společných komunikací a prostor.


Parkování pro dvě vozidla k dipozici na pozemku s možností vytvoření přístřešku. Rezidenti budou mít možnost využívat úklidové a zahradnické služby, k dispozici bude také půjčovna e-kol, koloběžek či půjčovna aut. Rodiny s dětmi ocení  školku a dětská hřiště přímo v areálu. V horkých letních měsíců potěší bazény a jacuzzi. Milovníci dobré kávy či dobrého jídla budou mít k dispozici kavárnu a restauraci. Na pozemku se nacházejí všechny inženýrské sítě.

Dům je součástí projektu postaveného v lesoparku Červená Věž, obklopený přírodou a klidnými výhledy. Ve vzdálenosti jen 5 km se nachází vyhledávané lázeňské město Piešťany, které kromě rekreace nabízí možnosti pro kulturní či sportovní vyžití. Nachází se zde vodní přehrada Sĺňava navštěvovaná pro pestré spektrum aktivit jako vodní sporty, cyklostezky či vodně-lyžařský vlek.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105575
  • Prodejní cena
    10 124 625 Kč / 399 000 €
  • Zastavěná plocha
    70 m²
  • Pozemek
    580 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Trnavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.