Rodinný dům, 5+1

Právě dokončená novostavba pasivního rodinného domu s prostorným interiérem, dvojgaráží a nerušenými výhledy do dalekého okolí stojí ve vilové zástavbě Dolních Počernic blízko Počernického rybníka, Xaverovského háje nebo 18jamkového golfového hřiště.

Přízemí se skládá z prostorného obývacího pokoje s přípravou na kuchyni, dále pracovny, koupelny, technické místnosti, komory, schodišťové chodby, zádveří a garáže přístupné „suchou nohou“. Na obývací pokoj navazuje jihovýchodně orientovaná terasa. V patře je hlavní ložnice s walk-in šatnou a en-suite koupelnou, další 2 ložnice, chodba a koupelna. Ze všech ložnic vedou vstupy na terasy.

Kvalitně zateplená stavba zděná z cihel Heluz, dokončená v červnu 2024, splňuje parametry energetické třídy A a spotřebou nižší, než 15 kWh (m2/rok), čímž se dostává do kategorie pasivních staveb. Velkoformátová okna jsou hliníková s trojskly a exteriérovými žaluziemi, na podlahách je lepený vinyl Tarkett a keramická dlažba Peronda, koupelnová sanita je značky Laufen. Bezfalcové dveře mají výšku 2,2 m. Optimální vlhkost a automatický přísun čerstvého vzduchu zajišťuje rekuperace, podlahové vytápění celého domu je řešeno pomocí tepelného čerpadla Daikin (vzduch-voda). V obývacím pokoji je navíc příprava pro krb s výměníkem do zásobníku na teplou vodu. Koncové prvky elektro jsou značky ABB Levit, internetové připojení je pomocí optického kabelu Cetin. Vybavení dále zahrnuje kamerový systém, zabezpečovací systém a chytrou domácnost (telefonem lze ovládát topení v jednotlivých místnostech, kamery, žaluzie a spravovat fotovoltaickou elektrárnu a rekuperaci). K energetické soběstačnosti přispívá 18 FVE panelů o celkovém výkonu 7,65 kWp. Na pozemku je připravena retenční nádrž na dešťovou vodu (5 m3). Terasy mají bioklimatické pergoly. Součástí stavebního povolení je i zahradní domek (6 m x 2,5 m), k němuž byla provedena příprava napojení na elektro, vodu a kanalizaci. K bezproblémovému parkování slouží dvojgaráž s automatickými vraty Hörmann šířky 5 m. 

Dům je součástí rezidenční zástavby na jižním svahu blízko několika přírodních parků a golfového resortu Black Bridge. V krátké dojezdové vzdálenosti jsou mateřské a základní školy, obchody a další občanská vybavenost. Vynikající dopravní dostupnost je umožněna snadným nájezdem na Pražský okruh, autobusy z blízké zastávky, kterými lze dojet ke stanici metra Depo Hostivař, i rychlými vlakovými spoji do centra na Masarykovo nádraží.  

Užitná plocha 365,56 m2, z toho terasy 85,56 m2, zastavěná plocha 178 m2, zahrada 382 m2, pozemek 560 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    105078
  • Prodejní cena
    34 900 000 Kč / 1 385 195 €
  • Podlahová plocha
    280 m²
  • Terasa
    86 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    366 m²
  • Zastavěná plocha
    178 m²
  • Zahrada
    382 m²
  • Pozemek
    560 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž, parkování na pozemku pro dvě auta
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.