Rodinný dům, 6+1

Egejská slunečnice je výstižný název pro sytě bílou, typickou a přitom moderní řeckou vilu s venkovním bazénem. Stojí na odlehlém místě pouhých 6 km od města Mykonos.

Prostorný interiér se skládá z otevřeného obývacího pokoje, jídelny, kuchyně, 5 ložnic a 4 koupelen rozložených ve dvou úrovních. Dále je zde toaleta pro hosty, druhá kuchyně a samostatné apartmá pro hosty s ložnicí a koupelnou. Mnoho pokojů má přístup na velké terasy, v přízemí na zastřešenou venkovní jídelnu a posezení u bazénu.

K romantice přispívají 3 funkční krby, dlážděná podlaha se hodí ke středomořskému stylu stejně jako rozlehlá zahrada. Výhledy na křišťálově modré vody Egejského moře je možné si vychutnávat uvnitř stejně jako zvenku, a to i z infinity bazénu.

Jen pár kroků od vily jsou hned dvě písečné pláže, k prozkoumání vybízí i zbytek ostrova Mykonos, který je známý svou krásnou krajinou, skvělými možnostmi stravování a uvolněným životním stylem. Díky mezinárodnímu letišti je ostrov snadno dostupný po celý rok.

Užitná plocha 432 m2, pozemek 4 028 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103281
  • Prodejní cena
    114 000 000 Kč / 4 530 101 €
  • Pozemek
    4 028 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Kyklády

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.