Rodinný dům, 5+kk

Jižně orientovaný moderní pasivní dům s velkým okrasným jezírkem a bazénem je součástí nové zástavby v pěkné části Prahy 9 Dolní Počernice, v blízkosti rybníků, zámeckého parku či golfového hřiště. Snadná dostupnost kompletní občanské vybavenosti i centra Prahy. 

Vstupní úroveň se skládá z obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a pracovním koutem, ložnice s vlastní koupelnou (sprchový kout, WC), samostatné toalety, prádelny, zádveří a technické zázemí přístupné zvenku. V patře jsou 3 ložnice, prostorná galerie a koupelna (vana, WC).

Zděný dům splňující parametry energetické náročnosti A byl postaven v r. 2017. Okna jsou hliníková s izolačními trojskly a předokenními roletami na elektrické ovládání, lakované dveře upravené pro pasivní dům jsou značky Sapeli. Kuchyně je vybavena keramickou pracovní deskou a spotřebičemi Bosch v prémiové řadě, dětské pokoje mají nábytek na míru. V koupelnách je sanita Lauten a Laufen PRO a italské obklady i dlažby. Osvětlení na zakázku dodala firma PAIRAM, většina svítidel je stmívatelná. Podlahové vytápění celého domu je napojeno na plynový kondenzační kotel Wolf, lze realizovat tepelné čerpadlo. Dům má rekuperaci Zehnder ovladatelnou mobilním telefonem. Zahradu zdobí sofistikované okrasné jezírko rozdělené na bazén, okrasnou část s květinami a další část s rybami. Parkování pro 2 vozy poskytuje přístřešek s úložným prostorem, celou nemovitost střeží kamerový systém

Nová vilová čtvrť se rozkládá jen pár kroků od golfového resortu Black Bridge, přírodní rezervace V Pískovně i staré části Dolních Počernic se zámkem obklopeným veřejně přístupným parkem. V krátké docházkové vzdálenosti funguje státní i soukromá základní škola, mateřská škola, několik restaurací, jezdecký klub i další sportoviště včetně tenisových kurtů. Vynikající spojení s centrem Prahy umožňují příměstské vlaky, kousek od domu je autobusová zastávka, autem se dá rychle dostat na Pražský okruh. 

Užitná plocha 179,72 m2 (z toho interiér 156,72 m2, terasa 23 m2), zastavěná plocha 136 m2, zahrada 480 m2, pozemek 616 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102001
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    157 m²
  • Terasa
    23 m²
  • Užitná plocha
    180 m²
  • Zastavěná plocha
    136 m²
  • Zahrada
    480 m²
  • Pozemek
    616 m²
  • Parkování
    Parkování pro 2 vozy pod přístřeškem
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.