Rodinný dům, 3+kk

Moderní nízkoenergetický dům se střešní terasou a atraktivním výhledem je součástí uzavřeného komplexu s několika domy a bazénem. Komorní resort se rozkládá ve vyhlášené vinařské oblasti přímo u vodní nádrže Nové Mlýny v úchvatné přírodě mikulovského mikroregionu, pouhých 30 minut jízdy od okraje Brna a v blízkosti hraničního přechodu s Rakouskem. 

Dispozici domu tvoří obývací pokoj s kuchyní a přístupem na terasu, dále 2 ložnice, koupelna, samostatná toaleta a předsíň. Z dolní terasy vede schodiště na střešní terasu, k domu přiléhá kůlna vhodná například na uskladnění kol.  

Projekt byl dokončen v r. 2018. Vybavení zahrnuje keramickou velkoformátovou dlažbu, plastová okna s izolačním trojskly, bezfalcové dýhové interiérové dveře s nadstandardní výškou 210 cm, vstupní dveře 3. bezpečnostní třídy, přípojku internetu a TV, optický kabel, kvalitní koupelnové zařizovací předměty a otopný žebřík, elektrické vytápění. V koupelně a chodbě je vyhřívaná podlaha. K domu přísluší dlážděné parkovací stání, majitelé či hosté mohou využívat venkovní bazén s plochou pro opalování, dětské hřiště, půjčovnu sportovních potřeb a reprezentativní vinný sklep, jehož součástí jsou osobní kóje pro archivaci vína. Díky velké zahradě a bezpečnému uzavřenému komplexu je dům ideální pro rodinné bydlení. Areál je přístupný přes recepci, lze také využívat služeb správcovské společnosti zajišťující provoz, úklid i veškerou komunikaci s případnými klienty. 

Projekt je zasazen do bezprostřední blízkosti Mušovských jezer, překrásné lokality rozsáhlých vinic v sousedství chráněné krajinné oblasti Pálava, která společně s nedalekým Lednicko-valtickým areálem tvoří nejvýraznější přírodní dominantu jižní Moravy. K benefitům této oblasti patří skvělé víno, široká síť cyklostezek i turistických tras, ideální podmínky pro rybaření i příjemné výletní kavárny a restaurace s tradiční i moderní gastronomií. V sousedních Pasohlávkách, kde byl vybudován rozlehlý aquapark, mají vzniknout termální lázně evropského významu. Brod nad Dyjí se nachází pouhých 15 minut jízdy od malebného městečka Mikulov s kompletní občanskou vybaveností, kvalitními kavárnami, bistry a restauracemi. Brno je vzdáleno cca 35 minut pohodlné jízdy, Vídeň asi 1 hodinu.

Užitná plocha 134,65 m2 (z toho interiér 75,44 m2, terasa 31,5 m2, střešní terasa 24,25 m2, kůlna 3,46 m2), zastavěná plocha 105 m2, zahrada 356 m2, pozemek 461 m2.

Nemovitost je vhodná též jako investiční nemovitost.

Vybavení

  • Bazén

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101875
  • Prodejní cena
    8 200 000 Kč / 323 791 €
  • Podlahová plocha
    75 m²
  • Terasa
    56 m²
  • Užitná plocha
    135 m²
  • Zastavěná plocha
    105 m²
  • Zahrada
    356 m²
  • Pozemek
    461 m²
  • Parkování
    2 parkovací stání před domem
  • Sklep
    3 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.