Rodinný dům, 5+kk

Novostavba pětipokojového rodinného domu s výhledem na jezero Domaša nabízí široké možnosti aktivní relaxace v přírodě pro všechny členy rodiny. Stavba je vhodná k celoročnímu bydlení i k rekreačním účelům. 

Dispozici rekreační chaty v přízemí tvoří vstupní hala, prostorný obývací pokoj s jídelní částí, kompletně vybavená kuchyně včetně myčky nádobí, dvou chladniček a indukční varné desky. Dále se tu nachází koupelna (s toaletou a walk-in sprchovým koutem obloženým mramorem, s podomítkovou baterií) a technická místnost. Z obývacího pokoje vede vstup na zasklenou terasu a do zahrady s výhledem na přehradu Domaša. 1. patro domu tvoří 2 ložnice se vstupem na balkon, koupelna (s walk-in sprchovým koutem, WC a 2 umyvadly). Ve 2. patře je pokoj s balkonem, koupelna (s WC a sprchovým koutem).

Každý z pokojů má šatnu. Parkování pro 6 aut je možné před domem.

Nemovitost v atraktivní lokalitě je vhodná nejen pro obytné účely, ale také pro investiční využití.

Vybavení domu zahrnuje krb obložený mramorem v obývacím pokoji, hliníková okna, klimatizaci a TV v každé místnosti. Na rovinatém, krásně upraveném pozemku je umístěno dětské hřiště s trampolínou, montovaný bazén, 2 grily, relaxační dřevěná káď a venkovní kuchyně, také septik a studna.

Dům se nachází 3 minuty pěšky od pláže na přehradě Velká Domaša, hotel Zelená Laguna je vzdálen pouze 2 minuty autem. Pouze 30 minut jízdy autem trvá cesta do okolitých měst Prešov, Humenné a Vranov nad Topľou. V rekreačním středisku je přístav výletní lodi, lokalita také nabízí výborné možnosti koupání, vodních sportů, rybolovu, houbaření, cyklistiky a turistiky v okolních lesích.

Interiér 150 m2, terasa a balkony 59 m2, pozemek 2 090 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101754
  • Prodejní cena
    12 652 247 Kč / 499 990 €
  • Podlahová plocha
    150 m²
  • Balkón
    59 m²
  • Užitná plocha
    209 m²
  • Pozemek
    2 090 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Prešovský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.